Σταύρος Γεωργίου – Έλενα Κανναουρίδου: Μένουν μαζί και μιλούν για το ενδεχόμενο γάμου!


Σταύρος Γεωργίου – Έλενα Κανναουρίδου: Μένουν μαζί και μιλούν για το ενδεχόμενο γάμου!

Ποιο είναι το μεγάλο κοινό όνειρο του ζευγαριού;   

Ο Σταύρος Γεωργίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο “Master Chef” και η σύντροφός του, Έλενα Κανναουρίδου, παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους.

Το ζευγάρι, το οποίο εδώ και λίγο καιρό μένει μαζί κλήθηκε να απαντήσει αν ο γάμος βρίσκεται στα άμεσα σχέδια τους, με την σύντροφο του νεαρού chef να απαντά: “Όχι, γιατί προς το παρόν δεν έχουμε ακόμα αυτή την ανάγκη. Ο Σταύρος ως άνθρωπος, ζει το τώρα αλλά βλέπει πάντα και το μέλλον. Εγώ, από την άλλη, ζω μόνο το τώρα, επομένως για την ώρα είναι κάτι απομακρυσμένο και για τους δύο μας”.

Κατόπιν, ο Σταύρος, ανέφερε: “Αν καθίσω να σκεφτώ τον γάμο, θα πρέπει να το χτίσω πάρα πολύ ωραία μέσα στο μυαλό μου και όπως θα το χτίσω, έτσι και να τον πραγματοποιήσω. Ιδανικά αυτό που θα ήθελα όταν έρθει εκείνη η ώρα, είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό κύκλο, μόνο με εκείνους που αγαπάμε και να ζήσουμε όπως ονειρευόμαστε. Προς το παρόν, όμως δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας”. 

Ερωτηθέντες ποιο είναι το μεγάλο κοινό τους όνειρο, ο Σταυρής αποκάλυψε: “Νομίζω να φτιάξουμε μία μέρα το δικό μας σπίτι. Έναν χώρο εντελώς δικό μας, που θα τον δημιουργήσουμε από το μηδέν με τη δική μας αισθητική”. 
 

Tags σταυρος γεωργιου, σταυρης γεωργιου, ελενα κανναουρίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4322 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2168 s // Total time: 2.6490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X