Βρήκα τι θα φορέσω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Βρήκα τι θα φορέσω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Κάλτσες και καλσόν με romantic-chic διάθεση!  

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι προετοιμασίες χτυπάνε κόκκινο. Μπαλόνια και καρδούλες διακοσμούν τα πάντα και τα κόκκινα τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική τους. Το κόκκινο κραγιόν αλλά και τα σέξι εσώρουχα είναι must και σίγουρα δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα καμίας γυναίκας.  

Φέτος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα τη γιορτάσουμε με δείπνο στο σπίτι! Ετοίμασε το αγαπημένο του φαγητό και φτιάξε ωραία ατμόσφαιρα με κεριά. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πολλά.

Από την άλλη αν δεν το έχεις με τη μαγειρική, φρόντισε να παραγγείλεις κάτι ωραίο και όλα τα υπόλοιπα επιμελήσου τα εσύ με αγάπη. Άλλωστε λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ. Θα φτιάξω μία ωραία μακαρονάδα, θα ανάψω κεριά και ένα ωραίο κρασί θα ολοκληρώσει την ατμόσφαιρα. Μαζί με την ατμόσφαιρα και το νόστιμο φαγητό, σίγουρα θα θέλεις να φορέσεις και κάτι που να έχει διάθεση ρομαντισμού ή τουλάχιστον να παραπέμπει στην ημέρα αυτή. 

Βρήκα μερικές ιδέες για romantic-chic αλλά και fun κομμάτια, από την Calzedonia Valentine’s Day capsule collection, που θα απογειώσουν το look σου. Καρδιές και το χρώμα που αντιπροσωπεύει το πάθος, δίνουν ζωντάνια σε κάλτσες και καλσόν που υπόσχονται να γίνουν must haves με μία διάθεση για ρομαντισμό.  

Αν δεν είσαι fun της καρδιάς τότε υπάρχει και η επιλογή του all-over lettering της λέξης AMORE ή ακόμη και fun μοτίβα

Από την άλλη αν είσαι single, η Calzedonia έχει δύο σχέδια με pop lettering και δηλώσεις όπως "SINGLE, I DON’T CARE" και "PLEASE NEXT". 

Υ.Γ. Να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις με πάθος!

Love,

K. 

xx
 

Tags αγιος βαλεντινος, valentines, calzedonia, Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1693 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3887 s // Total time: 2.5580 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X