Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο - Βρήκαμε πως να κάνετε τον χώρο σας πιο cozy για τις κρύες νύχτες!


Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο - Βρήκαμε πως να κάνετε τον χώρο σας πιο cozy για τις κρύες νύχτες!

10 ιδέες από το pinterest για να \"ζεστάνουν\" τον χώρο σας.

Τα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας θα παρατηρηθούν από αύριο Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, αφού προβλέπεται πως η πτώση δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της και πάλι.

Με αφορμή λοιπόν τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα κυριαρχούν στον καιρό, καλό θα ήταν να λάβουμε τα μέτρα μας και να προσαρμόσουμε ανάλογα τους χώρους του σπιτιού μας, κρατώντας τους έτσι πιο ζεστούς.

Πιο κάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς να πετύχετε και να δημιουργήσετε τα πιο cozy σημεία, τα οποία θα σας δωσουν το κατάλληλο inspo για να περάσετε πιο ευχάριστα και ήρεμα τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Τα μεγάλα χαλιά σε γήινες αποχρώσεις, τα boho μαξιλάρια που εμπλουτίζουν τους καναπέδες ή τις πολυθρόνες σας, μερικά αρωματικά κεριά αλλά και τα φυτά εσωτερικού χώρου, υπόσχονται να δώσουν μια άλλη αισθητική και ζεστασιά στον χώρο σας.

Επίσης τα poof δαπέδου, τα ξύλινα τραπεζάκια, καθώς και τα λαμπάκια, προσθέτουν μια καλαισθησία στους εσωτερικούς σας χώρους, κάνοντας τα αυτόματα τις πιο must επιλογές που όλοι θα πρέπει να έχουμε στο σπίτι μας. Πάρτε μερικά ιδέες από τις συνθέσεις που εντοπίσαμε και επιλέξαμε στο pinterest:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, σαλονι, ΔΩΜΑΤΙΟ, cozy, pinterest


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1945 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3645 s // Total time: 2.5590 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X