Η Βάνα Μπάρμπα υιοθέτησε δύο αγόρια!


Η Βάνα Μπάρμπα υιοθέτησε δύο αγόρια!

Ξανά μαμά η ηθοποιός που απέδειξε για άλλη μία φορά τις ευαισθησίες της  

Μητέρα ξανά θα γίνει η Βάνα Μπάρμπα, όπως διαβάζουμε στο Secret των Παραπολιτικών. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που έχει μια κόρη, τη Φαίδρα, ορίστηκε με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, επίτροπος δυο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 16 και 14 ετών, από το Πακιστάν.

Τα παιδιά έμειναν ορφανά το 2011 έπειτα από τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους από τον Πακιστανό πατέρα τους, ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων και εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στη φυλακή. Πρόκειται για τον Ναζίρ Αμπάς, που είναι το μεγαλύτερο από τα δυο αδέλφια, ζει στο Πακιστάν από ενός έτους και μεγαλώνει με τους συγγενείς του πατέρα του και τον μικρότερο Φαζάλ Αμπάς, που από το 2011 που πέθανε η μητέρα του, ζούσε στην Αττική με τον πατέρα του και τη Φιλιππινέζα σύντροφό του.

Επίτροπος του ανήλικου και διαχειριστής της περιουσίας των δύο αγοριών, που άνηκε στην Ελληνίδα μητέρα τους, ήταν ο θείος της και αδελφός του πατέρα της. Η γνωστή για την ευαισθησία της ηθοποιός λοιπόν είχε έρθει πολύ κοντά με τον πεντάχρονο τότε Φαζάλ και του είχε σταθεί μετά τη δολοφονία της μητέρας του, για την οποία το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο τον πατέρα των παιδιών, που πρωτόδικα είχε αθωωθεί.

Συμπαραστεκόμενη στο παιδί, το αγκάλιασε με ζεστασιά, ενώ το είχε πάρει και στο σπίτι της. Έπειτα λοιπόν από αίτηση της εισαγγελέως Ανηλίκων, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, "με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού", διόρισε επίτροπό του τη Βάνα Μπάρμπα. 

Πηγή: missbloom.gr
 

Tags βάνα μπάρμπα, υιοθεσια, παιδια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6191 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4042 s // Total time: 3.0233 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X