Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Μετακομίζουν με τον γιο τους στη Βουλγαρία!


Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Μετακομίζουν με τον γιο τους στη Βουλγαρία!

Η νέα σελίδα στη ζωή του ζευγαριού μετά τον ερχομό του μωρού τους  

Μία αλλαγή στα επαγγελματικά δεδομένα του Πιέρου Σωτηρίου καλείται να διαχειριστεί το ζευγάρι, λίγο καιρό μετά τον ερχομό του μωρού τους, Σοφοκλή.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή από την Αστάνα στη Λουντογκόρετς, στη Βουλγαρία και το προσεχές διάστημα αναμένεται να εγκατασταθεί εκεί. 

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε αφότου γνωστοποιήθηκε η μεταγραφή του δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να πετύχει με την καινούργια του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σύζυγός του, Μαρία Κορτζιά σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως εκείνη και το παιδί τους θα ακολουθούσαν τον ποδοσφαιριστή σε όποιο μέρος κι αν επέλεγε να πάει, μόλις οι συνθήκες επέτρεπαν τα ταξίδια κυρίως για το μωρό τους.

“Όταν θα είναι έτοιμο να ταξιδέψει, θα ταξιδέψουμε, θα πάμε εκεί που εργάζεται ο σύζυγός μου. Η ζωή η δική μας δεν ξέρουμε αύριο που θα είμαστε. Είτε είναι στη μια χώρα, είτε στην άλλη, είτε επιστρέψουμε στην Κύπρο κάποια στιγμή, κανείς δεν ξέρει. Τώρα λέω ότι θα ζήσουμε εκεί. Αύριο μεθαύριο μπορεί να είμαστε σε κάποια άλλη χώρα”, είχε δηλώσει η Μαρία Κορτζιά λίγες εβδομάδες μετά τον ερχομό του μικρού Σοφοκλή. 
 

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, σοφοκλης, γιος, διασημοι, μεταγραφή, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0214 s // Total time: 0.0217 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X