Ο Κύπριος πίσω από το look του top model Natalia Vodianova!


Ο Κύπριος πίσω από το look του top model Natalia Vodianova!

Διαπρέπει στο εξωτερικό έχοντας στο βιογραφικό του σπουδαίες συνεργασίες

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο hair stylist, ο οποίος έχει συνεργαστεί με διασημότητες του εξωτερικού και έχει καταγωγή από το νησί μας.

Ο λόγος για τον Kyris Eracleous ή αλλιώς Κυριάκο Ηρακλέους, ο οποίος είναι Creative Director του οίκου Balmain Hair Salon.

Γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Πέρα Χωριό Νήσου, το χωριό που ακόμη και σήμερα διατηρεί στενές επαφές τόσο με την οικογένεια του όσο και με τους παιδικούς του φίλους.

Πρόσφατα η Ρωσίδα top model, Natalia Vodianova, τον ευχαρίστησε δημόσια για το hair look της και με αφορμή αυτό η ιστοσελίδα MadameFigaro.cy και η beauty editor, Γεωργία Γεωργίου, επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

“Είναι ένα μείγμα δουλειάς θέλησης και υπομονής. Οι σπουδές και τα πρώτα χρόνια της δουλειάς ήταν πολύ απαιτητικά, αλλά διδάχθηκα τόσα πολλά, όχι μόνο για τα μαλλιά, αλλά και για το πως θα καθορίσω τους στόχους και τις προσδοκίες μου και να προκαλέσω τον εαυτό μου σε καινούργιες περιπέτειες. Οι εργασίες και γνωριμίες από προηγούμενες συνεργασίες με οδήγησαν στο Balmain Hair Salon”, είπε ο hair stylist μιλώντας για τη συνεργασία του με τον γνωστό οίκο.

Όσον αφορά στο διάσημο πελατολόγιό του, ανέφερε: “Σίγουρα με τιμά το γεγονός πως διασημότητες που διαπρέπουν στο χώρο τους, με εμπιστεύονται για την περιποίηση των μαλλιών τους. Είναι προνόμιο να γνωρίζω διάσημους, όμορφους, και ταλαντούχους ανθρώπους. Αυτοί όμως που εκτιμώ ιδιαίτερα είναι όσοι χρησιμοποιούν τη φήμη τους για κάτι μεγαλύτερο από τους ίδιους”.

Διαβάστε ολόκληρη της συνέντευξη του Kyris Eracleous στη MadameFigaro.Cy.

Tags Kyris Eracleous, κυριακος ηρακλεους, Balmain Hair Salon, hair stylist, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6061 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2471 s // Total time: 2.8533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X