Δούκισσα Νομικού: Η αναφορά στα κιλά και στις αλλαγές στο σώμα της [βίντεο]


Δούκισσα Νομικού: Η αναφορά στα κιλά και στις αλλαγές στο σώμα της [βίντεο]

\"Το σώμα μετά τη γέννα αλλάζει, είναι πιο χαλαρό, θα έχεις και κυτταρίτιδα και ραγάδες\".

Πρεμιέρα έκανε χθες, μέσα από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, το “SuperMakeover”, με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα τελικά αποτελέσματα που είδαμε στις οθόνες μας.

Ωστόσο λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού, βρέθηκε στην εκπομπή “Love it”, η οποία πέραν των επαγγελματικών της ζητημάτων, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της μίλησε στο portal της Madame Figaro!

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα παιδιά της, αλλά κυρίως στις αλλαγές που είδε στο σώμα της αμέσως μετά τις δυο γέννες που έκανες, τονίζοντας τα εξής: “Δεν βάφομαι και δεν χτενίζομαι στην καθημερινότητά του. Αυτό που κάνω για τον εαυτό μου είναι λίγο γυμναστική. Το κορμί αυτό είναι με πολύ μπουσούλιμα και τρέξιμο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο αδύνατη από πριν. Δεν το προσπάθησα. Ίσως άλλαξε ο μεταβολισμός μετά τις γέννες, το τρέξιμο. Έτσι αδύνατη ήμουν στην Τρίτη Γυμνασίου, μέχρι τότε ήμουν τσιλιβήθρας, σαν να άλλαξε πάλι ο μεταβολισμός μου. Ταΐζεις το ένα παιδί, το άλλο παιδί και δεν προλαβαίνεις να ταΐσεις τον εαυτό σου.  Αν έμενα ακόμα με τη μαμά μου, πιστεύω ότι θα ερχόταν η μαμά μου και θα με μπούκωνε. Τα κιλά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Το σώμα μετά τη γέννα αλλάζει. Το κορμί είναι πιο χαλαρό από πριν. Θα έχεις και κυτταρίτιδα και ραγάδες".  Δείτε το βίντεο πιο κάτω [10:50]

Tags δουκισσα νομικου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3571 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2965 s // Total time: 2.6536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X