Ο έρωτας στα χρόνια… του κορωνοϊού!


Ο έρωτας στα χρόνια… του κορωνοϊού!

Θα επηρεαστεί ο Άγιος Βαλεντίνος από όσα βιώνουμε εδώ και μήνες;

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ και κατεξοχήν αποτελεί τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου και αυτό το οφείλει στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τη 14η ημέρα του!

Σίγουρα δεν θα είναι μία ημέρα που θα εορταστεί όπως συνήθως λόγω των συνθηκών που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, η αγάπη και ο έρωτας, όσο κλισέ κι αν ακουστεί αυτό, γιορτάζεται καθημερινά, χωρίς πολλά πολλά, με συμβολικές πράξεις, με μία γλυκιά κουβέντα, με ένα λουλούδι, με ένα χάδι κι ένα φιλί, με μία κουβέρτα που μοιράζεται στον καναπέ μπροστά από την τηλεόραση που δείχνει μία ρομαντική ταινία.

Ειδικά για το τελευταίο φρόντισε η Nova Cyprus καθώς πρόκειται να μας βάλει για τα καλά σε ερωτική διάθεση μέσα από τις ρομαντικές ταινίες που έχει επιλέξει να προβάλει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αυτού μέσω του Novacinema2HD. Συγκεκριμένα από την 1η του μήνα και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη δύο ταινίες από τις 22:00 ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως όλες οι ταινίες θα υπάρχουν και στο ειδικό αφιέρωμα στην υπηρεσία Nova On Demand.

Αυτό τον Φεβρουάριο, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε το γλυκό σκίρτημα του έρωτα, αγκαλιά με το ταίρι σας ή και μόνοι ονειρευόμενοι τον έρωτα που ποθείτε να σας συμβεί παρακολουθώντας τις πιο ρομαντικές ταινίες στη Nova Cyprus, όπως "The Notebook", "The Bodyguard", "You’ve got mail", "Just go with it", "Valentine’s Day", "Blended", "Amour", "Friends with benefits", "I still believe", "Sun is also a star", "Love & Glambing", "How do you know", "Before Sunrise", "Double Lover", "The portrait of a lady on fire", "Endings", "Beginnings", "Amouroux de ma femme", "Papa ou Maman", "Possession", "My Girl", "A Cinderella Story", "The space between us".

 

 

Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς θα υπάρχει μαραθώνιος προβολών ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, με τους μεγάλους έρωτες της μεγάλης οθόνης να έρχονται στα σπίτια μας.

Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν μπορεί να επηρεαστεί από την πανδημία γιατί ο έρωτας είναι διαχρονικός, είναι βαθιά ριζωμένος μέσα μας και μας πλημμυρίζει με θετικά συναισθήματα.

Όλες οι πιο πάνω ταινίες αλλά και πολλές ακόμα θα είναι διαθέσιμες και στο Nova On Demand, με τίτλο Valentines Blend για να το δεις στο χρόνο που εσύ θέλεις!

H υπηρεσία Nova On Demand προσφέρεται εντελώς δωρεάν προς όλους τους συνδρομητές της Nova Cyprus με το πάτημα ενός κουμπιού!

Απλά σύνδεσε το ιντερνέτ με τον Novabox αποκωδικοποιητή σου και στην συνέχεια επέλεξε On Demand από το τηλεκοντρόλ σου, κατόπιν επέλεξε ταινίες/σειρές και διάλεξε αυτό που θες να δεις και απόλαυσε μαζί και την τέλεια On Demand εμπειρία!

Η μοναδική εμπειρία On Demand σε περιμένει στην τηλεόραση σου!

 

Tags nova cyprus, αγιος βαλεντινος, μαραθώνιος, ταινίες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1518 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3370 s // Total time: 2.4888 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X