Αυτό είναι το πιο πολυφωτογραφημένο location στο instagram και βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας!


Αυτό είναι το πιο πολυφωτογραφημένο location στο instagram και βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Στείλε 6 στο 8998 και απόλαυσε για λίγο τη βόλτα σου σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Λευκωσίας

Όλοι μας έχουμε ανάγκη, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες με τον εγκλεισμό στο σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, να βγούμε έξω και να έρθουμε πιο κοντά στη φύση.

Η ανάγκη αυτή των συμπολιτών μας είναι έκδηλη από τις ενέργειες στην καθημερινότητά τους, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε και μέσα από τις αναρτήσεις στα social media.

Ένα location που βρίσκεται στην πρωτεύουσα αποτελεί όαση μέσα στην πόλη αλλά και στις ζωές μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από τι συνθήκες που βιώνουμε.

Πρόκειται για το Πάρκο Αθαλάσσας, το οποίο είναι τεράστιο σε έκταση και δέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που εντοπίζουμε στο instagram, ειδικά με τη λίμνη με τις πάπιες, η οποία είναι προσβάσιμη από την είσοδο του πάρκου στην Κυρηνείας, στην Αγλαντζιά, πλησίον της πανεπιστημιούπολης.

Για να βρεθείτε εκεί στέλνετε το 6 στο γνωστό μας πλέον 8998 και μπορείτε να απολαύσετε για μερικές ώρες τη βόλτα σας, τηρώντας βεβαίως όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, με απόσταση και φορώντας τη μάσκα σας.

Tags παρκο αθαλασσας, παπιες, Λευκωσια, Αγλαντζιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9484 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4320 s // Total time: 2.3804 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X