Χριστιάνα Αριστοτέλους: "Eίχα μπλέξει σε αίρεση όταν ήμουν μικρή" [βίντεο]


Χριστιάνα Αριστοτέλους: "Eίχα μπλέξει σε αίρεση όταν ήμουν μικρή" [βίντεο]

\"Μου είπαν να με βαφτίσουν...πήγαινα στο σχολείο με την Καινή Διαθήκη\".

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε για εκείνην, έκανε πρόσφατα σε διαδικτυακή εκπομπή η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο “Zulucast Talk Podcast”, όπου μίλησε για τον Θεό, τη γυναικεία δύναμη καθώς και το νόημα της ζωής. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποια γυναίκα αρέσει στον σύζυγό της και της το λέει! [βίντεο]

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με ειλικρίνια απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τα παρακάτω: "Eίχα μπλέξει σε αίρεση όταν ήμουν μικρή. Ήταν μια περίοδος που πήγαινα κατηχητικό και μια φίλη μού είπε έλα να σε πάρω εκεί που πηγαίνω. Νόμιζα ότι ήταν κατηχητικό, για αυτό με άφηνε και η μητέρα μου. Ήμουν 13-14 ετών. Πήγαινε σε ένα διαμέρισμα και ήταν μια ομάδα ανθρώπων που μιλούσαν για τον Θεό.Κάποια στιγμή άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι περίεργο συνέβαινε αλλά δεν μίλησα σε κάποιον… μέχρι που μου είπαν να με βαφτίσουν. Δεν πήγα να με βαφτίσουν.Όταν ήμασταν μωρά, ήμασταν πιο αναξάρτητα από ότι τώρα, γιατί μεγαλώναμε στην αυλή και στις γειτονιές. Το είπα στην μητέρα μου και έπιασε τηλέφωνα στην Αρχιεπισκοπή, μέχρι που έμαθα που πήγαινα. Είχα φάει “κόλλημα”, πήγαινα στο σχολείο με την Καινή Διαθήκη και διάβαζα και μου φώναζε ο δάσκαλος.” Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5211 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3078 s // Total time: 2.8289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X