Paris Hilton: Η εξωσωματική γονιμοποίηση και τα δίδυμα που περιμένει


Paris Hilton: Η εξωσωματική γονιμοποίηση και τα δίδυμα που περιμένει

Η ευχάριστη είδηση που \"έσκασε\" στον χώρο των media.

Την πιο όμορφη και γλυκιά αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή "The Trend Reporter with Mara",η Paris Hilton, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου.

Η επιχειρηματίας και διάσημη κληρονόμος αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε  για την προσωπική της ζωή, τον σύντροφο της, Carter Reum, αλλά και την απόφαση της να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.

Μάλιστα, η Paris Hilton, δέχθηκε τις συμβουλές της κολλητής της φίλη, Kim Kardashian, πριν προχωρήσει στην εξοσωματική, η οποία και της έδωσε το πράσινο φως.

Διαβάστε ακόμα: Η Paris Hilton και η Kim Kardashian επαναφέρουν μια τάση των 00s

Συγκεκριμένα η Paris Hilton ανέφερε:"Συζητούσαμε για τον σχεδιασμό του γάμου μας όλη την ώρα και το ότι θέλουμε παιδί και ποιο όνομα θα του δώσουμε. Τώρα όμως είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που προχωράμε στο επόμενο βήμα και θα έχουμε επιτέλους μια πραγματική ζωή. Πιστεύω ότι το να κάνεις οικογένεια και παιδιά είναι το πραγματικό νόημα της ζωής. Μέχρι στιγμής δεν είχα νιώσει αυτό το συναίσθημα γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος άξιζε την αγάπη μου. Τελικά τον βρήκα και είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση μας".

Προσθέτοντας αργότερα: "Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση και ίσως να αποκτήσω δίδυμα. Η Kim μου είπε γι’ αυτήν τη διαδικασία. Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή".

 

Tags διασημοι, εγκυμοσύνη, Paris Hilton, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3350 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3128 s // Total time: 2.6479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X