Σταμάτης Κραουνάκης: Τοποθετείται και στηρίζει δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη


Σταμάτης Κραουνάκης: Τοποθετείται και στηρίζει δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη

\"Δεν θυμάμαι ποτέ μα ποτέ περιστατικά βίας και κακεντρέχειας\".

Τη στήριξη του στον φίλο του Γιώργο Κιμούλη μετά τις επιθέσεις που δέχεται από επώνυμες Ελληνίδες ηθοποιούς, μετά τις κατηγορίες περί άσκησης βίας, εξέφρασε δημόσια ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής με ανάρτηση του στο facebook, συμπαραστέκεται στον Γιώργο Κιμούλη δηλώνοντας πως είναι φίλοι περίπου 50 χρόνια και πως δεν θυμάται ποτέ περιστατικά βίας και κακεντρέχειας από εκείνον.

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: "Ήταν από τις πιο δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία μου" [βίντεο]

Mεταξύ άλλων στην ανάρτηση του σχολιάζει: "[...]Στα 50 περίπου χρόνια που είμαι φίλος με τον Γιώργο Κιμούλη, παιδιόθεν, και δυο αντίθετοι χαρακτηρες, σαφως....δε θυμάμαι ποτέ μα ποτέ περιστατικά βίας και κακεντρέχειας.Δύσκολες ώρες ναι, αναζήτησεις επίπονες ναι.Σημεία διαφωνίας πολλά. Σημεια εκκίνησης χαράς πολλά. Γενναιοδωρία και συνύπαρξη. Περιπέτεια και αγωνία πολλές φορές. Τσαντίλες και καμώματα αλλά και χιούμορ .Σίγουρα ο καθένας μπορεί να έχει άλλη γνώμη, άλλες εμπειρίες, αλλά σκοτάδια, αλλά φώτα, άλλες παραμέτρους, αλλά παράπονα, αλλά την ώρα που σηκώνεται ένας αέρας να τον σκίσει όπως πιο παλιά με τα χρέη του,με πιάνει αφόρητη στεναχώρια.....Λυπάμαι πολύ την ώρα που βασανίζεται το σπίτι μας ,η καθημερινότητά μας ,να βγαίνουν μαχαίρια.Κατανοώ τα πάντα[...]".

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιωργος κιμουλης, σταματης κραουνακης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7005 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3126 s // Total time: 3.0131 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X