Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε πότε γεννάει η Χριστίνα Μπόμπα [βίντεο]


Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε πότε γεννάει η Χριστίνα Μπόμπα [βίντεο]

Μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που βίωσαν σε όλη τους την προσπάθεια.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, "Το Πρωινό" , βρέθηκε τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιάστης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για την εγκυμοσύνης της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπας, για τις δυσκολίες που πέρασαν μέχρι να αποκτήσουν τα παιδάκια τους, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και το πότε αναμένεται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα αγγελούδια τους. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Όσα είπε στον Σάκη Τανιμανίδη για τα παιδάκια που περιμένουν [εικόνα]

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Η Χριστίνα είναι στον πέμπτο μήνα, γεννάμε περίπου τέλη Ιουνίου. Το φύλο των μωρών μας δεν το ξέρουμε ακόμη, περιμένουμε να κάνουμε μια εξέταση αλλά ακόμη δεν την έχουμε κάνει", ενώ όσο αφορά τις δυσκολίες που πέρασαν, πρόσθεσε: "Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες προσπάθειες κάναμε αλλά ήταν πολλές. Πέρασε καιρός, δεν ήρθε εύκολα. Ήρθε όμως και μετά τα ξεχνάς όλα. Κυρίως η στενοχώρια και η απογοήτευση είναι για τη γυναίκα.Εκείνη είναι που κάθε μήνα κάνει το τεστ και βλέπει αν πέτυχε ή όχι, ο άντρας είναι δίπλα και περιμένει. Δεν είναι μπαμ και κάτω, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Το περνούσαμε μαζί, απλά δυσκολευτήκαμε. Εγώ θέλω να πω το εξής, δεν ζήσαμε κάτι μοναδικό, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε το πρώτο μας παιδάκι, αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, κάποια στιγμή θα έρθει και όταν θα γίνει θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα". 

 

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9653 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5324 s // Total time: 3.4977 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X