Νηστεία; Μακεδονικό Ταχίνι!


Νηστεία; Μακεδονικό Ταχίνι!

Θρεπτική και απαραίτητη διατροφική επιλογή για την περίοδο της νηστείας, αλλά και για όλο τον χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της νηστείας η έλλειψη πρωτεϊνούχων επιλογών, μας οδηγεί στην αναζήτηση ευεργετικών τροφών με στόχο τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού μας. Ανεξαρτήτως αυτού όμως και με δεδομένο ότι οι διατροφικές συνήθειες έχουν πλέον αλλάξει, η τακτική της νηστείας, της υγιεινής διατροφής αλλά και της χορτοφαγίας αποτελεί τάση. Αποτέλεσμα είναι να έχουμε σε καθημερινή βάση ανάγκη από τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Ένας από τους διατροφικούς θησαυρούς για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο, είναι το σησάμι και τα παράγωγά του, ταχίνι και χαλβάς. Πληθώρα επιστημονικών μελετών αποδεικνύουν την υψηλή διατροφική αξία και τις ευεργετικές ιδιότητες του σησαμιού για την υγεία.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε. από το 1924 έως σήμερα, με την ίδια πάντα συνέπεια, παράγει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα απόλυτα ενταγμένα στην Μεσογειακή Διατροφή, βασισμένα στο σησάμι, όπως το Μακεδονικό Ταχίνι.

Το Μακεδονικό Ταχίνι, αποτελεί μια σταθερή διατροφική αξία, την οποία μπορούμε να απολαύσουμε είτε στο πρωινό γεύμα, σκέτο ή με μέλι ή με κακάο ή πορτοκάλι, πάνω σε ψωμί, είτε χρησιμοποιώντας το ως συστατικό συνταγών, στις οποίες εντάσσεται πολύ εύκολα ως βασικό ή συμπληρωματικό υλικό, προσφέροντας παράλληλα στον οργανισμό μας όλα τα θρεπτικά συστατικά του σησαμιού που περιέχει.

Tags νηστεία, ταχινι, χαιτογλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0238 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2964 s // Total time: 2.3202 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X