Βάσω Πέτρου: H γνωστή γυμνάστρια αποκαλύπτει τι διατροφή και γυμναστική ακολουθεί


Βάσω Πέτρου: H γνωστή γυμνάστρια αποκαλύπτει τι διατροφή και γυμναστική ακολουθεί

Όλα όσα κάνει για να έχει αυτό το καλλίγραμμο σώμα.

Η Βάσω Πέτρου είναι από τις Κύπριες που με το πέρασμα της δεν αφήνει κανένα αδιάφορο καθώς διαθέτει άψογες αναλογίες και Μεσογειακή ομορφιά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακολουθούμε καθημερινά να γυμνάζεται ενώ πολύ συχνά μας δείχνει και τα γεύματα που επιλέγει να τρώει.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων όπου οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν τη διατροφή της αλλά και τη γυμναστική που ακολουθεί.

Σε ότι αφορά την γυμναστική αποκάλυψε πως αφιερώνει περίπου 1-2 ώρες συνολικά την ημέρα. Συνήθως κάνει το αερόβιο της το πρωί και 3-4 φορές την εβδομάδα κάνει κάποιο πρόγραμμα με αντιστάσεις.

Παραδέχθηκε πως προσέχει την διατροφή της χωρίς όμως να στερείται κάτι… "Αν θέλω κάτι θα το φάω! Η διατροφή είναι το 70-80%", είπε και πρόσθεσε: "Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διατροφή αυτή τη περίοδο! Γενικά, όμως αποφεύγω τα τηγανιτά και τα πολλά γλυκά. Προσπαθώ να εφαρμόζω το 'όλα με μέτρο'. Το πιάτο μου πάντα αποτελείται από πρωτεΐνη και καλά λιπαρά".

 

Tags βασω πετρου, Διατροφή, γυμναστικη, κιλά, βαρος, Δίαιτα, fitness, health, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8060 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3807 s // Total time: 3.1867 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X