Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψηλά γράμματα… Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

Ταύρος

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά. Υπάρχουν όμως οι ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή!

Δίδυμοι

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την μέρα σας σε διαρκή κίνηση!  Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ όλη αυτή τη μέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Καρκίνος

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήσετε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστήριου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

Λέων

Μια απότομη αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών.

Παρθένος

Με αποφασιστικότητα θα επιμονή θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να ωθήσετε την καριέρα σας στην ανοδική πορεία που δικαιούστε. Έχετε μεγάλες προσδοκίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η πραγματικότητα ωστόσο θα έρθει να σας προσγειώσει απότομα. Και κάποια πρόσθετα έσοδα που μπορεί να προκύψουν δεν θα είναι άξια λόγου…

Ζυγός

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Σκορπιός

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Τοξότης

Προκλήσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα! Για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και συστηματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους στόχους σας, μια και είναι εξωπραγματικοί ή απροσδιόριστοι. Μια καινούργια πόρτα ανοίγεται σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι τελείως καινούργιο.

Αιγόκερως

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Υδροχόος

Σας απασχολεί η δουλειά σας σε τέτοιο βαθμό που σας απορροφά τελείως. Έχετε την ευκαιρία να εμπνεύσετε τους γύρω σας και να τους συσπειρώσετε γύρω από ένα κοινό σκοπό. Μην είστε όμως επιθετικοί με όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ταχύτητα της σκέψης σας. Πάρτε αποστάσεις από κάτι που δεν είναι αποτελεσματικό ή παραγωγικό και αφιερώστε χρόνο και σε άλλου τομείς της ζωής σας.

Ιχθείς

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σας.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

πηγή:thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7635 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4605 s // Total time: 3.2240 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X