Introducing beautyshop.cy: O νέος διαδικτυακός προορισμός για προϊόντα ομορφιάς στην Κύπρο!


Introducing beautyshop.cy: O νέος διαδικτυακός προορισμός για προϊόντα ομορφιάς στην Κύπρο!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε   

Το lockdown δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βιώνουμε χωρίς τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς! Το καινούριο e-shop beautyshop.cy προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για περιποίηση των μαλλιών ,  νυχιών , μακιγιάζ, σώμα και πρόσωπο με παράδοση κατευθείαν στο σπίτι σας!  

Το online κατάστημα διαθέτει μόνο τις καλύτερες μάρκες στην αγορά όπως: Kérastase, L'Oreal Professionnel, Shu Uemura, Babyliss Pro , Essie, Maybelline New York , MoroccanOil, Olaplex, Redken, Uniq One , Sugarbearhair και άλλες πολλές! Όλα τα προϊόντα τα οποία διατίθενται στο www.beautyshop.cy προμηθεύονται από τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους των εταιρειών στην Κύπρο. Μέσα από ποικιλία brands, ο χρήστης μπορεί να βρει ό,τι χρειάζεται για το πρόσωπο, σώμα, μαλλιά καθώς και στιλιστικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άνδρα!

Με χαμηλές τιμές και προσφορές σε πολλά προϊόντα, το beautyshop.cy θα παραμείνει σίγουρα αποθηκευμένο στα favourites σας! Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.beautyshop.cy τώρα και επωφεληθείτε από 10% στην πρώτη σας παραγγελία!
 

Tags Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8595 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2596 s // Total time: 3.1191 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X