Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Ταύρος

Είναι μια μέρα η σημερινή που θα πρέπει να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθείτε με τους γύρω σας, βοηθώντας τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι η ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους και την αγάπη σας.

Δίδυμοι

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθήσετε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

Καρκίνος

Για τους περισσότερους Καρκίνους, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σας, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Λέων

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική. Επικεντρώστε ωστόσο την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες. Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα.

Παρθένος

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Ζυγός

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Σκορπιός

Συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν έχει την ίδια φρεσκάδα πια και η επαφή με το ταίρι σας έχει αρχίσει να φθίνει. Εάν σημαίνει κάτι για σας, αγωνιστείτε για να την αναζωογονήσετε… Ένα συναίσθημα αποξένωσης και μοναξιάς ίσως να σας βαραίνει, σαν να σας απαρνήθηκαν ξαφνικά όλοι… Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά βρείτε κάποιον φίλο ή γνωστό να μιλήσετε ή να βγείτε έξω.

Τοξότης

Αφήστε την ασφάλεια της σταθερότητας για λίγο και αποτολμήστε κάτι νεωτεριστικό ή ακόμη και πιο επικίνδυνο για τα δικά σας δεδομένα. Θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Μείνετε μόνο μακριά από μηχανορραφίες στον εργασιακό σας χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε σε αντίθετη περίπτωση είναι να γίνετε μέρος του προβλήματος.

Αιγόκερως

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Δυσκολία με τα οικονομικά σας, χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

Υδροχόος

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις. Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Ιχθείς

Έχετε κατακτήσει όσα επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι με τόσο κόπο χτίσατε. Έχετε μια διάθεση να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαρείτε την μέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σας περιβάλλουν.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6533 s (247 Queries.) // Parse time: 0.6304 s // Total time: 3.2837 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X