Καρέ με αφέλειες: Αυτό είναι το it κούρεμα του 2021


Καρέ με αφέλειες: Αυτό είναι το it κούρεμα του 2021

Εάν την περασμένη χρονιά το σκεφτόσουν, φέτος ήρθε η στιγμή να το υιοθετήσεις.

Μπορεί εν μέσω πανδημίας να μας έχουν κλείσει (και πάλι) τα κομμωτήρια, εντούτοις έχεις 3 εβδομάδες για να το σκεφτείς και να τολμήσεις να το κάνεις!

Αναμφίβολα, το καρέ σε διαφορετικές εκδοχές του (μακρύ, ασύμμετρο, κοντό) είναι ένα κόψιμο που προσφέρει κομψότητα σε όποια γυναίκα κι αν το επιλέξει. Παράλληλα, είναι ένα στυλ που εδώ και χρόνια επικρατεί ενώ χρόνο με το χρόνο το επιλέγουν όλο και περισσότερες fashionistas ενώ ο συνδυασμός του με full αφέλειες, choppy ή curtain bangs είναι το απόλυτο look της χρονιάς.  

Το 2021, σύμφωνα με τον διάσημο hairstylist, George Northwood, οι choppy αφέλειες σε καρέ θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά… "Καθώς είμαστε σε αυτόν τον κύκλο των lockdowns, πιστεύω ότι όλο και περισσότερες γυναίκες θα αναζητούν easy-to-maintain στυλ", λέει. "Πολλές πελάτισσες ζητούν το effortless, undone καρέ της Alexa Chung. Είναι αρκετά χαλαρό και messy, κάτι που σημαίνει πως όταν μακραίνει θα είναι ανεπιτήδευτα κομψό", εξηγεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

 

Μάλιστα, το συγκεκριμένο hair style το έχουμε δει και στα ντεφιλέ επώνυμων οίκων όπως Burberry, Eudon Choi, Max Mara και Valentino. Παράλληλα, όπως αποδεικνύεται, το συγκεκριμένο στυλ αγαπήθηκε ιδιαίτερα κι από τις Γαλλίδες οι οποίες επιλέγουν το κοντό στρογγυλεμένο καρέ με άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και choppy αφέλειες. Δες μερικές από τις επιλογές στην πιο κάτω gallery:

Tags καρε, αφελειες, μαλλιά, Ομορφια, beauty, hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2189 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3430 s // Total time: 2.5619 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X