Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε για το 50 - 50 που μας ξάφνιασε [βίντεο]


Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε για το 50 - 50 που μας ξάφνιασε [βίντεο]

Η ιστορία πίσω από τον ρόλο του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από τον ρόλο του “Νικηφόρου”, στη σειρά "πενήντα - πενήντα", έχει κάνει αρκετό κόσμο να ταυτιστεί μαζί του, με τον ρόλο του να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους στο τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με τις ατάκες της, ξαναζωντανεύει μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, καθώς από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, και κάθε Δευτέρα με Παρασκευή θα μεταδίδεται στις 19:20.

Διαβάστε ακόμα: "Παρά πέντε" και "Πενήντα - Πενήντα" έρχονται στο ΣΙΓΜΑ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης το βράδυ της Δευτέρας, 5 Ιανουαρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ανοίγοντας τα χαρτιά του, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για την επαγγελματική του πορεία.

Μια από αυτές και το γεγονός πως ο ρόλος του στο πενήντα- πενήντα δεν προοριζόταν αρχικά για εκείνον, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Στο 50-50 δεν ήταν να παίξω εγώ, ήταν γραμμένο για άλλον. Έτυχε να ακούσω μια συζήτηση στο καμαρίνι μου. Μιλούσε ο Παύλος Χαικάλης με τον Βασίλη Ρίσβα, έναν από τους συγγραφείς. Και λέω… "τι λέτε;” Προερχόμουν πάλι από χρονιά χωρίς τηλεόραση, και μου απαντούν "για ένα σίριαλ, αλλά δεν είναι για σένα”. Και λέω "γιατί;” "Γιατί δεν είναι για σένα, έχει τρεις άντρες, τρεις γυναίκες, κάτι παιδιά… Δεν είναι για σένα”. Λέω "μπορώ να το διαβάσω;” μου λέει "διάβασέ το να μου πεις τη γνώμη σου”. Και μου δίνει το 50-50. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα δυο τελευταία χρόνια υπενθύμισα πως είμαι εδώ. Στον Πλάτανο η συμμετοχή μου έτσι συνέβη". Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Παύλος Χαϊκάλης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0113 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0488 s // Total time: 0.0600 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X