Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου... Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται.

Ταύρος

Η μέρα σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε τα πλάνα σας, μια και θα σας έρθουν όλα βολικά. Είστε ένα άτομο που μπορεί να προκαλεί με την εκκεντρική του εμφάνιση ή συμπεριφορά, δεν παύετε όμως να έχετε πολλές συμπάθειες που θα σας βοηθήσουν. Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σας.

Δίδυμοι

Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυση των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα.

Καρκίνος

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

Λέων

Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για όσα έχετε και κατέχετε, για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε. Εάν δεν έχετε κάνει κάτι αξιόμεμπτο, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από την δοκιμασία. Κάτι απρόσμενο ωστόσο θα συμβεί που θα σας αποδιοργανώσει σήμερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος συνεργάτης σας να αποχωρήσει ξαφνικά ή ένα πρόσωπο να μπει ξαφνικά στην ζωή σας.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Επίσης, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη.

Ζυγός

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

Σκορπιός

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

Τοξότης

Η μέρα προσφέρεται σε όσους αναζητούν δουλειά! Θα βρουν κάτι που θα τους ικανοποιήσει ή θα τους βγάλει από τα αδιέξοδα. Όσο δε από εσάς δεν αισθάνεστε ευτυχείς στην δουλειά που βρίσκεστε, ίσως η σημερινή μέρα να σας φέρει κάτι καινούργιο. Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα σήμερα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων.

Αιγόκερως

Δύσκολη μέρα, με γεγονότα να σας απορυθμίζουν σε στιγμές! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Φως στον ορίζοντα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα ανοίξουν χωρίς να το καταλάβετε την πόρτα σε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική σας ζωή! Ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητες σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να σας πιάνει κατήφεια. Κάποια πράγματα τελειώνουν, κάποια άλλα όμως ξεκινούν. Αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής και η μετεξέλιξη μας είναι μέρος της φυσικής μας πορείας… Προσοχή ωστόσο σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα εσώψυχα σας! Υπάρχουν άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας και θα πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας, γιατί θα σας κάνουν ζημιά.

Ιχθείς

Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Κάντε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σας…

 

Από την Αλίντα Κανάκη 

πηγή:thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8396 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3455 s // Total time: 2.1851 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X