Brunching collection: Η ιδέα πίσω από το ιδιαίτερο fashion brand! 


Brunching collection: Η ιδέα πίσω από το ιδιαίτερο fashion brand! 

Τι μας είπε η δημιουργός του, Άντρια Πέτρου   

Μία μέρα καθώς περπατούσα στο Λονδίνο μου ήρθε, έτσι απλά, η ιδέα να δημιουργήσω το Brunching! Ανέκαθεν αγαπούσα το γυναικείο σώμα και το brunch. Στα ταξίδια μου επιλέγω πάντα να επισκέπτομαι μοναδικά και ιδιαίτερα brunching places. Και ως γυναίκα που αγαπάει τη μόδα είπα γιατί όχι; Ας συνδυάσω τα δύο στοιχεία που τόσο λατρεύω.

Ξεκίνησα λοιπόν να ζωγραφίζω το πρώτο μου γυναικείο σώμα στο οποίο αντικατέστησα τις ρώγες με μελάτα αυγά. Όμως μετά από μία αδέξια κίνηση παραμόρφωσα το illustration μου δημιουργώντας μία γυναίκα με πολύ μακρύ λαιμό. Και το λάτρεψα! Και το κράτησα ως έχει! Και στην συνέχεια δημιούργησα μία συλλογή από τέσσερις γυναίκες, στις οποίες βασίστηκα για την δημιουργία του branding μου, όπου η κάθε μία έχει διαφορετικό χρώμα σώματος και αντιπροσωπεύει ένα κύριο συστατικό του brunch να καλύπτει τις ρώγες τους όπως μελάτα αυγά, μπέικον, αβοκάντο και κρουασάν. Επιλέγω η φιγούρες μου να είναι απρόσωπες έτσι ώστε ο καθένας να χρησιμοποιεί την δική του φαντασία. Πάντα προσπαθώ να δίνω στις δημιουργίες μου μία χιουμοριστική αλλά και αισθησιακή προσέγγιση. Ως άνθρωπος τολμώ για το διαφορετικό. Πιστεύω πως δεν υπάρχει ένα και μόνο σωματότυπο με συγκεκριμένο χρώμα δέρματος το οποίο θεωρείται ωραίο και αποδεκτό. Λόγω της μεσογειακής μου καταγωγής θαυμάζω τις γυναίκες με όμορφες καμπύλες, εξωτική ομορφιά που εξωτερικεύουν το σεξαπιλ τους. 

Τα πρώτα κομμάτια της συλλογής Brunching ήταν handmade jean σακάκια. Όμως επειδή δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι επέκτεινα τα σχέδια μου σε leather σακάκια, crop tops, unisex hoodies, tops και tote bags. Στο μέλλον αποσκοπώ να παρουσιάσω την συλλογή μου σε brunch places ανά την Κύπρο και γιατί όχι και στο εξωτερικό όμως λόγω των σημερινών δεδομένων είναι ένα βήμα το οποίο θα πρέπει να περιμένει. Όσο βρισκόμουν στο Λονδίνο το Brunching είχε τρομερή απήχηση και όταν αποφάσισα να επιστρέψω στην Κύπρο αυτό ήταν κάτι που με τρόμαζε. Δεν ήξερα αν η κυπριακή αγορά είναι έτοιμη για κάτι διαφορετικό και αν ο κόσμος θα το αγαπήσει. Παρόλα αυτά η μετάβαση από την μια χώρα στην άλλη έγινε με ευκολία εφόσον ένας από τους μεγαλύτερος θαυμαστές των designs μου ήταν και παραμένει ο παππούς μου ο οποίος και με ενθάρρυνε να ακολουθήσω το όνειρο μου. Υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες με παρόμοιες δημιουργίες και ο κόσμος θα ήταν καλό να στηρίξει τα όνειρα αυτών των ανθρώπων. Το μεγαλύτερο μου όραμα είναι να ανοίξω το δικό μου brunching place στο οποίο θα μπορώ να παρουσιάζω τις δημιουργίες μου συνοδευόμενα από γευστικά brunching πιάτα. Δεν ξέρω αν ποτέ το μεγάλο μου όραμα θα γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που ξέρω είναι πως εγώ θα συνεχίζω να δημιουργώ και ποιος ξέρει; Μπορεί μία μέρα να τρώτε το δικό μου brunch, φορώντας τα δικά μου brunching ρούχα στο δικό μου Brunching Place! 

Μπορείτε να βρείτε το brand στο instagram @brunching.collection και για παραγγελίες στέλνετε μήνυμα εκεί. 


 

Tags brunching collection


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2628 s (231 Queries.) // Parse time: 0.7632 s // Total time: 4.0260 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X