7 εναλλακτικοί τρόποι για να ενσωματώσεις την μαύρη σκιά στο make up look σου


7 εναλλακτικοί τρόποι για να ενσωματώσεις την μαύρη σκιά στο make up look σου

Η αγαπημένη τάση φέτος πρωταγωνιστεί όσο ποτέ άλλοτε.

Το μαύρο χρώμα σκιάς (ή το μαύρο μολύβι και eye liner) είναι η πιο κλασική απόχρωση σκιάς που όλες διαθέτουμε στο νεσεσέρ μας. Για την ακρίβεια και σύμφωνα με την madamefigarogr, πρόκειται για μια απόχρωση passe partout που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το χρώμα των ματιών ή της επιδερμίδας και των μαλλιών τους. Πάμε στοίχημα ότι πιθανόν ήταν και το πρώτο χρώμα που δοκίμασες ως έφηβη στα μάτια σου, όταν ξεκίνησες να πειραματίζεσαι με τα πρώτα καλλυντικά σου. Ακόμα και αν απέφευγες τις έντονες σκιές, σίγουρα έβαζες λίγο khol μαύρο μολύβι στο εσωτερικό και εξωτερικό των βλεφαρίδων σου, με το έντονο περίγραμμα ματιών να αποτελεί το Νο 1 makeup look σου.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να ενσωματώσεις το κομψό black trend στο μακιγιάζ ματιών σου, ώστε να ενισχυθεί η λάμψη στο βλέμμα σου.

#1. Chic Charcoal

Η ανθρακί απόχρωση μπορεί να λειτουργήσει ως μια cool εναλλακτική στο μαύρο, κλασικό χρώμα, που μάλιστα κολακεύει και όλα τα χρώματα ματιών. Εφάρμοσε στο κινητό βλέφαρο μια σκούρα ανθρακί σκιά και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα έντονο μαύρο μολύβι με το οποίο θα περιγράψεις τα μάτια σου, αλλά και δύο στρώσεις μάσκαρα.

#2. Matte Precision

Μπορείς να αντικαταστήσεις το eye-liner με τη ματ μαύρη σκιά σου. Προμηθεύσου ένα λεπτό πινέλο σκιάς και κάνε το περίγραμμα των ματιών σου προσεκτικά – μην ξεχάσεις και την εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων σου. Μακριές και έντονες βλεφαρίδες θα ολοκληρώσουν το look. 

#3. Soft Smoke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls)

Το soft smokey eye είναι πάντα διαχρονικό, και η ιδανική λύση για εσένα που δεν θες κάτι πολύ έντονο στα μάτια. Άπλωσε μια ανοιχτή ανθρακί σκιά στο βλέφαρο και με το πινέλο κάνε ανοδικές κινήσεις, ώστε να συγκεντρωθεί το χρώμα σε όλο το βλέφαρο, με έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Ολοκλήρωσε με μια πολύ λεπτή γραμμή eye-liner στις άνω βλεφαρίδες. 

#4. Everyday Shadow

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAM VOGLOWSKIN (@namvo)

Ποιος είπε ότι η μαύρη σκιά δεν μπορεί να φορεθεί και στην καθημερινότητά σου; Το μυστικό βρίσκεται στην εφαρμογή: άπλωσε με τα δάχτυλα μικρή ποσότητα μαύρης σκιάς στα βλέφαρα, κάνοντας καλό blending στο χρώμα ώστε να απομακρυνθεί το περισσότερο προϊόν. Ολοκλήρωσε με λίγο μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σου.

#5. Extra shine

Κάνε τη διαφορά βάζοντας μαύρη σκιά στα κάτω βλέφαρα, και άφησε γυμνά τα άνω βλέφαρά σου. Εάν βέβαια θες να βάψεις και αυτά, πρόσθεσε λίγη ανοικτή χρυσή σκιά για έντονο contrast και μη ξεχάσεις να βάλεις λίγο highlighter στο εσωτερικό των ματιών, στο τόξο των φρυδιών και στα ζυγωματικά.

#6. Something gold

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Αφού απλώσεις τη μαύρη σκιά στα βλέφαρά σου, δημιουργώντας ένα κλασικό smokey eye look, μπορείς να προσθέσεις λίγη υγρή χρυσή σκιά ή gliiter στο κέντρο των βλεφάρων σου, για ένα golden shimmery touch που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

#7. Classic smokey with a twist

Κάνε το περίγραμμα των ματιών σου με ένα μαύρο μολύβι ματιών. Στη συνέχεια, άπλωσε τη ματ μαύρη σκιά με ένα πινέλο στα βλέφαρα και κάνε καλό blending ώστε να “στρώσει” καλύτερα το χρώμα. Με ένα λεπτό πινέλο πάρε λίγη ακόμα σκιά και περίγραψε τα κάτω βλέφαρα. Ολοκλήρωσε με δύο στρώσεις μάσκαρα.

Tags black eyeshadow, μαυρη σκια, σκια, Ομορφια, Μακιγιαζ, makeup, make up, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9720 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2895 s // Total time: 2.2615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X