Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το τατουάζ στο χέρι για τον γιο της, Νικόλα!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το τατουάζ στο χέρι για τον γιο της, Νικόλα!

Το κοινό τατουάζ με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Αλεξάνδρου!  

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία στα μέσα περίπου της φετινής χρονιάς υποδέχθηκε στη ζωή το δεύτερο μωράκι της, τον γιο της, Νικόλα, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Omikron” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η στοργική στιγμή των παιδιών της που λατρέψαμε [εικόνα]

“Στα χέρια μου έχω χαραγμένα τρία τατουάζ, τα οποία απέκτησα σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μου. Το πρώτο το έκανα στα 24 μου, όταν πρωτομπήκαν στη ζωή μου το μόντελινγκ και η μόδα. Τόσο πάθος ένιωθα τότε για τον χώρο, που ήθελα να έχω πάνω μου μία σχετική φράση να με συντροφεύει για πάντα”, είπε η παρουσιάστρια. 

Κατόπιν, όσον αφορά στα υπόλοιπα τατουάζ που αφορούν στην οικογένειά της, ανέφερε: “Το δεύτερο τατουάζ έχει να κάνει με τον Νεκτάριο και είναι κάτι που γράψαμε οι δυο μας σε μία στιγμή ενθουσιασμού και τρέλας. Είναι μία φράση που ξεκινά από το δικό μου χέρι και καταλήγει στο δικό του, την οποία λέγαμε όταν αποδεχτήκαμε ότι θα είμαστε μαζί, μετά από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Το τρίτο τατουάζ είναι το όνομα της Αριάδνης, ενώ σκοπεύω σύντομα να αποκτήσω και ένα τέταρτο με το όνομα του Νικόλα στο απέναντι χέρι, ακριβώς στο ίδιο σημείο”. 
 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, γιος, Νικόλας, τατουάζ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4021 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3954 s // Total time: 2.7975 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X