3 τρόποι για cosy Χριστούγεννα στο σπίτι


3 τρόποι για cosy Χριστούγεννα στο σπίτι

Φέτος τα Χριστούγεννα μοιάζουν (και είναι) διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά.

Και ενώ δρόμοι και καταστήματα έχουν βάλει τα γιορτινά τους, οι συγκυρίες δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε μεγαλοπρεπώς όπως τις προηγούμενες χρονιές. Παρόλα αυτά, με δεδομένο ότι θα περάσουμε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι, βρήκαμε και σας προτείνουμε 3 τρόπους για να απολαύσετε τις γιορτές στη ζεστασιά του δικού σας χώρου!


 
Mπείτε στην κουζίνα και φτιάξτε χριστουγεννιάτικα εδέσματα

Τα Χριστούγεννα έχουν συνδεθεί με έντονες μυρωδιές από γλυκά. Μπισκότα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σοκολατάκια έχουν την τιμητική τους. Για αυτό σας προτείνουμε να μη διστάσετε και να πειραματιστείτε με παραδοσιακές ή μη χριστουγεννιάτικες συνταγές και να μοσχομυρίσει το σπίτι σας από αρώματα βουτύρου, κανέλας, σοκολάτας και μοσχοκάρυδου. Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα. Και αν έχετε και μικρά παιδιά, σίγουρα θα απολαύσουν τη διαδικασία!

Η μαγεία των Χριστουγέννων στη μικρή οθόνη


 
Η διαδικασία είναι απλή! Χαμηλώστε τα φώτα, γεμίστε ένα μπολ με pop-corn ή άλλες αγαπημένες λιχουδιές, καθίστε άνετα στον καναπέ και ξεκινήστε έναν μαραθώνιο προβολών από χριστουγεννιάτικες ταινίες. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, κλασσικές ή νέες ταινίες, κωμωδίες ή ρομαντικές, που ο χρόνος θα περάσει τόσο γρήγορα, χωρίς να το καταλάβετε.

Ζεσταθείτε με τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα ροφήματα από τα Starbucks

Tα Starbucks, όπως κάθε χρονιά, υποδέχθηκαν και φέτος την εορταστική περίοδο με τα αγαπημένα κόκκινα ποτήρια και μοιράζονται μαζί μας τη χαρά που προσφέρουν οι γιορτές. Παραγγείλτε online, μέσω της Wolt, τα μυρωδάτα, εορταστικά ροφήματα Starbucks και απολαύστε τα στη ζεστασιά του σπιτιού σας, δίνοντας μια μικρή νότα χαράς στη μέρα σας. Ζήστε τα δικά σας Χριστούγεννα με τις πιο απολαυστικές εορταστικές επιλογές όπως τα κλασικά και αγαπημένα Toffee Nut Latte και Gingerbread Latte. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στην υπέροχη γεύση τους. 

Tags Starbucks, χριστουγεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0413 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3537 s // Total time: 2.3950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X