Λούης Πατσαλίδης: Η αδιανόητη Χριστουγεννιάτικη πλάκα με τη σύζυγο του για τα δώρα του Άγιου Βασίλη


Λούης Πατσαλίδης: Η αδιανόητη Χριστουγεννιάτικη πλάκα με τη σύζυγο του για τα δώρα του Άγιου Βασίλη

Τα σεντόνια και η πιατέλα σαλάτας!  

Ο Λούης Πατσαλίδης περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές με αφορμή τις γιορτές που λατρεύει. Ο Κύπριος stand up comedian εξομολογήθηκε στο ilovestyle.com πάντα με τις πιο απολαυστικές απαντήσεις το πιο αξέχαστο δώρο που του έφερε ο Άγιος Βασίλης και η απάντηση του ήταν αδιανόητη προκαλώντας μας ασταμάτητα γέλια. 

Το πιο αξέχαστο δώρο που σου έφερε ο Άγιος Βασίλης;

Ειλικρινά, μέχρι και σήμερα δεν χαίρομαι με υλικά αγαθά τόσο που να έχω ξεχωρίσει κάποιο ή κάποιο να μου έχει μείνει στη μνήμη μου έντονα! Θυμάμαι, όμως, τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασα μαζί με την Αστέρω (Κυπριανού) που κάναμε πλάκα ο ένας του άλλου και βάλαμε κάτω από το δέντρο πράγματα που χρειαζόμασταν για το σπίτι μας, όπως σεντόνια, πιατέλα της σαλάτας κτλ κτλ κτλ.

Τι ζήτησαν τα παιδιά σου από τον Άγιο Βασίλη;

Ευτυχώς τα παιδιά μου είναι πολύ συνειδητοποιημένα και δεν είναι της υπερβολής, οπόταν ότι και να τους πάρω για δώρο μέσα στα πλαίσια πάντα θα χαρούν ιδιαίτερα!   

Τα παιδιά σου γνωρίζουν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

Πλέον είναι σε ηλικία που έχουν πλήρη αντίληψη, η κόρη μου είναι 12 και ο γιος μου σχεδόν 10, οπόταν γνωρίζουν, δεν τον έμαθαν όμως από μένα αλλά στο  σχολείο από μεγαλύτερα παιδιά από εκείνους, οπόταν έρχονταν και ρωτούσαν αν είναι αλήθεια, τι είναι αλήθεια κτλ δεν απαντούσα προσπαθούσα να κρατήσω αυτή τη μαγεία όσο περισσότερο μπορούσα!  
 

Tags λούης πατσαλίδης, αστερω κυπριανου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5943 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3319 s // Total time: 2.9262 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X