Ανδρέας Γιόρτσιος: Ούτε που φαντάζεσαι ποιο είναι το ομορφότερο δώρο που του έφερε ο Άγιος Βασίλης!


Ανδρέας Γιόρτσιος: Ούτε που φαντάζεσαι ποιο είναι το ομορφότερο δώρο που του έφερε ο Άγιος Βασίλης!

Θα πάθεις πλάκα και με το τι \"ζήτησε\" φέτος!  

O Ανδρέας Γιόρτσιος περνάει αυτές τις ημέρες τις γιορτές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και το βαρυφορτωμένο του πρόγραμμα χαλαρώνοντας μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα. 

Οι ημέρες αυτές θα τον έβρισκαν στην οικογένεια του που διαμένει στην Ελλάδα, ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού του άλλαξε τα σχέδια. Μιλώντας στο ilovestyle.com θυμήθηκε μαζί μας τα ομορφότερα του Χριστούγεννα, το δώρο του Άγιου Βασίλη που τον σημάδεψε και τι ζήτησε του αγαπημένου Santa Claus για φέτος. 

Ποιά ήταν τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ; 

Τα Χριστούγεννα του 2010 στο Μεντεγίν της Κολομβίας. Είχα πάει για 2 εβδομάδες στην Κολομβία και ένιωσα καταρχάς ότι οι άνθρωποι ολόχρονα περιμένουν τα Χριστούγεννα, τα οποία τα γιορτάζουν σαν να γιορτάζαμε εμείς μαζί το βράδυ της Ανάστασης και της Πρωτοχρονιάς. Αλλά κυρίως δεν θα τα ξεχάσω γιατί είδα ότι σημασία δεν έχουν ούτε τα ακριβά δώρα, ούτε τα πλουσιοπάροχα δείπνα. Σημασία έχει να νιώθεις την αγάπη και να την μοιράζεσαι.

Το πιο αξέχαστο δώρο που σου έφερε ο Άγιος Βασίλης 

Την εγκυκλοπαίδεια "Επιστήμη και Ζωή". Εκτός από αξέχαστο γιατί ασχολήθηκα μαζί του για πολλές ώρες και πολλά χρόνια είναι ίσως και το καλύτερο δώρο που μου έφερε αφού στις σελίδες της άνοιξαν οι ορίζοντες μου.

Τι δώρο ζήτησες φέτος από τον Άγιο Βασίλη;

Την δίτομη έκδοση "Πολιτεία του Πλάτωνα" και τους 11 τόμους με τα έργα του Αριστοφάνη.
 

Tags Ανδρεας Γιορτσιος, Αντρέας Γιόρτσιος, διασημοι, χριστουγεννα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5688 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2460 s // Total time: 2.8148 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X