Η Χριστιάνα Αριστοτέλους εξομολογείται ποιες ήταν οι χειρότερες γιορτές της ζωής της


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους εξομολογείται ποιες ήταν οι χειρότερες γιορτές της ζωής της

\"Πέθανε ο παππούς μου και στο κρεβάτι του υπήρχε μια ροζ κούνια που ήταν το δώρο μου\"  

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολλές όμορφες αλλά και κάποιες άσχημες αναμνήσεις για την περίοδο των γιορτών. Ένας θάνατος, ένα πρόβλημα υγείας ή ένας χωρισμός χάλασε την μαγεία τους. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε μια μίνι συνέντευξη στο ilovestyle.com  μοιράζεται μαζί μας τη χειρότερη ανάμνηση της που ήταν ο θάνατος του παππού της. Η εικόνα που αντίκρυσε φθάνοντας στο σπίτι του ήταν ανατριχιαστική. 

Ποιά ήταν η χειρότερη ανάμνηση που έχεις από τα Χριστούγεννα;

Η χειρότερη ήταν σίγουρα τα Χριστούγεννα που “έφυγε” ο παππούς μου από τη ζωή. Ήμουν πάρα πολύ μικρή αλλά μου έχει μείνει στο μυαλό η αντίδραση της μητέρας μου και μία εικόνα που αντίκρυσα όταν πήγα στο Παλαιχώρι. Πάνω στο κρεβάτι του υπήρχε μία ροζ κούνια που ήταν το δώρο που θα μου έδινε για τα Χριστούγεννα και για τη γιορτή μου. Αλλά δεν πρόλαβε. Τον θυμάμαι όμως πολύ έντονα παρόλο που ήμουν μικρή.

Έχετε κάποιο συγκεκριμένο έθιμο σαν οικογένεια για τα Χριστούγεννα;

Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Πέρα από το να πάμε στην εκκλησία και να φάμε πρωινό μετά, τίποτα άλλο. Και το προηγούμενο βράδυ να βάλουμε μπισκότα και γάλα στον Άγιο Βασίλη και καρότο για τον Ρούντολφ. 

Μου αρέσει πάρα πολύ η απλότητα των ημερών αυτών. Να μοιραστείς έναν καφέ, μια ζεστή σοκολάτα, να βρεθείς γύρω από ένα τραπέζι με τους δικούς σου ανθρώπους χωρίς την τρέλα και το τρέξιμο των ημερών της υπόλοιπης χρονιάς.

Αν μπορούσες να περάσεις τα Χριστούγεννα σε όποια χώρα του κόσμου θέλεις ποιά θα ήταν αυτή;

Πιστεύω ειλικρινά πως δεν έχει καμία σημασία που είσαι για τα Χριστούγεννα, αλλά με ποιους είσαι. Αλλά αν θα έπρεπε να επιλέξω κάπου θα έψαχνα μία χώρα που να υπήρχε πραγματικά η μαγεία των Χριστουγέννων σε όλο της το μεγαλείο για να το ζήσουν τα μωρά μου.
 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8161 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3318 s // Total time: 2.1479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X