Δύσκολοι καιροί για... Πριγκίπισσες!


Δύσκολοι καιροί για... Πριγκίπισσες!

Μήπως έχω γεννηθεί σε λάθος εποχή;

Από μικρό κοριτσάκι μέχρι και σήμερα στην ώριμη ηλικία των 30 λάτρευα οτιδήποτε πριγκιπικό μπορούσα να έχω. Από ψεύτικες κορώνες μέχρι κούκλες Πριγκίπισσες και πλαστικά παλάτια ενώ σήμερα αρκούμαι στο να ακολουθώ royal accounts στο instagram και να επισκέπτομαι αληθινά παλάτια. Τότε που μπορούσαμε και ταξιδεύαμε. Μοιάζει τόσο μακρινό!

Είναι συναρπαστικό για εμένα να γνωρίζω πως υπάρχουν Πριγκίπισσες στ’ αλήθεια και να μπαίνω έστω και για λίγο στην κλειδαρότρυπα των παλατιών τους και να παίρνω μία μικρή γεύση από την αίγλη που βιώνουν μέσα από σειρές, ταινίες και βιβλία.

Πως είναι άραγε να είσαι Πριγκίπισσα το 2020 (σχεδόν 2021); Κάνουν scrolling, άραγε, στο instagram το βράδυ πριν κοιμηθούν;

Δεν ξέρω αν θα μου λυθεί ποτέ αυτή η απορία ή αν η ζωή μου επιφυλάξει να γνωρίσω κάποια Πριγκίπισσα από κοντά. Αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω με σιγουριά είναι πως ο Δεκέμβριος θα με βρει με μία κουβερτούλα και έναν κουβά ποπ κορν (καθόλου γαλαζοαίματο) να παρακολουθώ τη σειρά “The Spanish Princess” από το Nova On Demand.

Η σειρά φέρνει στην επιφάνεια την ιστορία της Αικατερίνης της Αραγονίας, η οποία αν και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της τότε κοινωνίας, ωστόσο, δεν ήρθε τόσο στο προσκήνιο καθώς μονοπώλησαν το ενδιαφέρον άλλα πρόσωπα της εποχής. Ήταν παντρεμένη με τον Ερρίκο τον 8ο και παρότι μία ισχυρή γυναίκα ως Βασίλισσα της Αγγλίας, χώρισε με τον Ερρίκο προκειμένου εκείνος να παντρευτεί την Anne Boleyn.

Η σειρά “The Spanish Princess” αφορά στην έλευση της Αικατερίνης στην Αγγλία, ενώ αποτελεί συνέχεια των σειρών “The White Queen” και “The White Princess”, που παρουσιάζουν όσα προηγήθηκαν της έλευσής της στην Αγγλία.

Η Αικατερίνη, που ενσαρκώνεται από την ηθοποιό Charlotte Hope, έρχεται στην Αγγλία για να παντρευτεί τον πρίγκιπα (Angus Imrie) της Δυναστείας Τυδώρ. Η ίδια πιστεύει ότι είναι προορισμένη να γίνει βασίλισσα και θέλει  να πραγματοποιήσει μέχρι και την τελευταία της φιλοδοξία για δύναμη, οποιοδήποτε εμπόδιο και αν συναντήσει. Ένα αμείλικτο παιχνίδι εξουσίας ξεκινά με μηχανορραφίες να ανατροφοδοτούν το ασταθές κλίμα που διαμορφώνεται και δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα.  

Η Nova Cyprus μέσω του Nova On Demand προσφέρει πληθώρα επιλογών. Για εσάς που η δράση και η περιπέτεια είναι το στοιχείο σας τότε σίγουρα πρέπει να μάθετε για ακόμα ένα “δυνατό” box set που έρχεται στις 18 Δεκεμβρίου για τους συνδρομητές.

82 επεισόδια γεμάτα δράση της σειράς “Ray Donovan” με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό ηθοποιό Live Schreiber. Πρόκειται για μία σειρά που έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α' ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά και ο Jon Voight, που υποδύεται τον πατέρα του Live Schreiber, μια Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου. Κατά τη διάρκεια της προβολής της, η σειρά απέκτησε 10 υποψηφιότητες για Emmy, με τον Hank Azaria να κερδίζει αυτό της Καλύτερης Guest Εμφάνισης για τον ρόλο του Ed Cochran.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον ομώνυμο ρόλο, ο οποίος αναλαμβάνει να βρει λύση στα προβλήματα ακριβοπληρωμένων αθλητών, διασημοτήτων και επιχειρηματιών. Όταν όμως ο πατέρας του Ray (Jon Voight) αποφυλακίζεται απροσδόκητα, μια σειρά γεγονότων θα ταρακουνήσει βίαια την οικογένεια των Donovan και ο Ray θα διαπιστώσει ότι τα δικά του προβλήματα δεν λύνονται το ίδιο εύκολα με αυτά των πελατών του.

Και οι δύο σειρές έχουν λάβει πολύ θετικές κριτικές, ενώ έχουν υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Novaboxsets, πάθος για σειρές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!

Tags ray donovan, the spanish princess, nova cyprus, nova on demand


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5395 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4409 s // Total time: 2.9804 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X