Άντρη Καραντώνη: Σε ποια ελληνική εκπομπή είπε "όχι" λόγω εγκυμοσύνης; [εικόνα]


Άντρη Καραντώνη: Σε ποια ελληνική εκπομπή είπε "όχι" λόγω εγκυμοσύνης; [εικόνα]

Το κάλεσμα ποιας εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης απέρριψε η παρουσιάστρια;

Η Άντρη Καραντώνη έχει μπει στον μήνα της καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε αναμένεται να γεννήσει το δεύτερο μωράκι της στις αρχές Ιανουαρίου.

Η παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα προετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο που θα υποδεχθεί το κοριτσάκι της όταν με το καλό έρθει στη ζωή, έκανε μία αποκάλυψη μέσω instagram.

Η Άντρη η οποία απέχει από τα τηλεοπτικά εδώ και μερικές εβδομάδες κάνοντας διάλειμμα λίγο πριν το τοκετό, δέχθηκε πρόταση από την εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, προκειμένου να παρευρεθεί στα γυρίσματα για τις εορταστικές εκπομπές.

Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει και να συμμετέχει σε πολύωρα γυρίσματα, με την ίδια να σχολιάζει στο instagram χαριτολογώντας: “Όταν σε καλεί αλλά έχεις ραντεβού στο μαιευτήριο”.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια καλέστηκε από την εν λόγω εκπομπής, καθώς στο παρελθόν έχει φιλοξενηθεί ξανά στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Tags αντρη καραντωνη, σπύρος παπαδόπουλος, στην υγεια μας ρε παιδια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7794 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4618 s // Total time: 3.2412 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X