Έβελυν Καζαντζόγλου: Είδαμε την πρώτη εικόνα που ανήρτησε στο instagram και δεν θυμίζει σε τίποτα το σημερινό της account!


Έβελυν Καζαντζόγλου: Είδαμε την πρώτη εικόνα που ανήρτησε στο instagram και δεν θυμίζει σε τίποτα το σημερινό της account!

Η πρώτη της ανάρτηση έγινε στην Κύπρο!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου σήμερα διαθέτει ένα ζηλευτό λογαριασμό στο instagram, για τον οποίο δουλεύει αρκετά και το αποτέλεσμα την επιβραβεύει.

Διαβάστε ακόμα: Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει τη make-up routine της!

Ωστόσο, το όμορφο μοντέλο δεν επένδυε στο instagram τόσο πολύ όταν πρωτάρχισε να το χρησιμοποιεί, καθώς αφενός δεν υπήρχαν όλα αυτά τα εργαλεία που υπάρχουν σήμερα και αφετέρου το instagram τότε δεν είχε τόσο εμπορικό χαρακτήρα όσο σήμερα.

Η ίδια λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω instastory την πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram, γράφοντας: “Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Κύπρο και παρουσίαζα το event “γυναίκες της χρονιάς”. Επίσης, δεν ξέρω γιατί ποζάρω από το κακό μου προφίλ σε καλλιστειακή πόζα. Τα μαλλιά μου όμπρε, με καρέ χτένισμα. Το Dolce & Gabbana φόρεμα το σώζει”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα:

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0782 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3357 s // Total time: 3.4139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X