Βρήκαμε τα fashion items που θα σε βάλουν σε γιορτινή διάθεση


Βρήκαμε τα fashion items που θα σε βάλουν σε γιορτινή διάθεση

Και θα απογειώσουν το στιλ σου

Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε λίγο αλλιώτικα. Λίγο πιο οικογενειακά, χωρίς μεγάλα πάρτι και πολλές βραδινές εξόδους ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βάλουμε και τα γιορτινά μας.

Με λίγο διαφορετικό styling και επενδύοντας σε σωστά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και μετά τις γιορτές, μπορείς να πετύχεις πολύ στιλάτα festive looks.

Τέτοιου είδους κομμάτια περιλαμβάνει η νέα συλλογή των καταστημάτων Marks & Spencer η οποία  μας γυρνάει πίσω στην θρυλική δεκαετία των 90s όταν τα ρούχα ήταν φτιαγμένα από printed υφάσματα, βελούδο ήταν και ήταν κεντημένα με πούλιες και λαμπερές λεπτομέρειες.

Εμείς διαλέξαμε τα ωραιότερα και πιο stylish κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τις γιορτές και αξίζουν σίγουρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Sequin top

Το sequin μακρυμάνικο μπλουζάκι είναι ιδανικό για δημιουργήσεις ένα γιορτινό look κι οι τρόποι για να το συνδυάσεις είναι αμέτρητοι. Μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου jeans και sneakers αν θες ένα πιο casual-chic look. Αν θες όμως κάτι πιο επίσημο δοκίμασε το με ένα μαύρο chino παντελόνι ή με μια satin μαύρη φούστα. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς, η μόδα έχει αφαιρέσει την ετικέτα “αποκλειστικά βραδινό κομμάτι” από τα sequinned κομμάτια εδώ και καιρό.

Printed πουκάμισο & βελούδινο παντελόνι

Το πρακτικό και πάντα κομψό πουκάμισο υπόσχεται elegant εμφανίσεις που μπορούν πολύ εύκολα να αποκτήσουν ένα twist και να γίνουν πιο βραδινές αν το συνδυάσεις με ένα βελούδινο παντελόνι.

Cosy Πλεκτά & pleated φούστα

Τα ζεστά και χουχουλιάρικα, πλεκτά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής σεζόν και μπορούν εύκολα να γίνουν και μέρος του γιορτινού σου look. Ιδιαίτερα αυτά που ξεχωρίζουν χάρη στα ιδιαίτερα prints του ή στις embellished λεπτομέρειες λεπτομέρειες. Πως θα τα συνδυάσεις; Με μια θηλυκή μαύρη pleated φούστα.

Tweed φούστα

Το tweed είναι ένα από τα πιο chic και φινετσάτα υφάσματα και φέτος μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του Χειμώνα. Για τις γιορτές, μια tweed φούστα σε κόκκινη απόχρωση είναι ιδανική! Ο πιο εύκολος τρόπος για να την συνδυάσεις είναι με ένα μαύρο πλεκτό ή με ένα πουκάμισο με Peter Pan collar.

Statement Coats

Το faux-fur παλτό είναι το τελευταίο αλλά και πολύ σημαντικό κομμάτι που θα εντάξεις στο look σου. Το διαχρονικό γούνινο παλτό όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα κάνει και την εμφάνιση σου πιο statement.

Δωρεάν παράδοση από τα M&S για online παραγγελίες άνω των €30!

Μπορείτε να παραγγείλετε online από Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο στο www.symeonidesfashion.com

Από Λευκωσία μπορείτε να παραγγείλετε online στο www.myvlmstore.com

    

Tags Marks & Spencer, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8633 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3495 s // Total time: 3.2128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X