New entries: Πλατεία Σαριπόλου


New entries: Πλατεία Σαριπόλου

Με τα παρακάτω νέα entries και την ύπαρξη των \"(in)Theory\", \"Salut\", \"Melibar\", \"Industry\", \"Socialista\" & \"Daluz\", η οδός Σαριπόλου στη Λεμεσό σχεδόν ολοκληρώνεται και αποτελεί πλέον την καρδιά της διασκέδασης του νησιού, ως ένα αντίστοιχο \"αθηναϊκό Γκάζι\".    

Κανέλα Grill & bar
Μοιάζει με καφενείο του '60 αλλά στο πιο σύγχρονο και παρόλο που έχει διαρρύθμιση και κουλτούρα bar, εδώ θα είσαι χαλαρά και αραχτά! Δεν ξέρω αν έγινα σαφής. Μάλλον πρέπει να το βιώσεις για να καταλάβεις! Σερβίρει ωραίο, απλό αλλά νόστιμο φαγητό, εννοείται όμως ότι μπορείς να κάτσεις και για ποτό, καθώς και για καφεδάκι. Η "φάση" ωστόσο είναι πιο ήσυχη απ' ό,τι στην υπόλοιπη πλατεία. Υπάρχουν όμως και τέτοιες μέρες, που το 'χεις ανάγκη το "άραξε" και ακριβώς αυτές τις μέρες εξυπηρετεί.
Info: (99951925) Σαριπόλου 67, Κ-Πεμ 12.00-01.00, Παρ-Σ 17.00-02.30.
Just Kitchen bar
Το bar που σε υποδέχεται στη Σαριπόλου, από την πλευρά της Καθολικής εκκλησίας. Η φυσιογνωμία του χώρου δένει αρμονικότατα με την όλη φιλοσοφία που έχουν υιοθετήσει σαν "προσυνεννοημένα" όλα τα bars της πλατείας. Ξύλο, πέτρα... μέταλλο, υιοθέτηση του vintage στη βάση των σημερινών προτύπων αισθητικής. Άψογο! Ωραία κοκτέιλ, καλός κόσμος, χαλαρή lounge μουσική που δυναμώνει με την ώρα. Συστατικά επιτυχίας δηλαδή.
Info: (99951925) Κανάρη & Σαριπόλου γωνία, Κ-Πεμ 12.00-01.00, Παρ-Σ 17.00-02.30.

Διαβάστε ολοκληρωμένο το θέμα στο Time Out Cyprus.

Tags εξοδος, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΙΠΟΛΟΥ, ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ, ποτο, φαγητο, καφε, διασκεδαση, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3945 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2987 s // Total time: 2.6932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X