Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιλλήκα μίλησε για τις σχέσεις που έχουν σήμερα δύο χρόνια μετά το διαζύγιο


Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιλλήκα μίλησε για τις σχέσεις που έχουν σήμερα δύο χρόνια μετά το διαζύγιο

Η εξομολόγηση της Βαρβάρας Πετροπούλου για την προσωπική της ζωή   

Η Βαρβάρα Πετροπούλου, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιλλήκα για 25 χρόνια και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους πριν από δύο χρόνια, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” και στην Άννα Κριθαρίδου. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφαση που πάρθηκε πριν από δύο χρόνια, λέγοντας: “Νομίζω αρχίζω να καταλαβαίνω ότι ίσως έπρεπε να γίνει, ίσως ήταν για να ξεπεράσω κι εγώ κάποιες φοβίες μου, κάποιες ανασφάλειες, κάποιες αγωνίες. Όλοι έχουμε νομίζω τα φαντάσματά μας που έρχονται εκείνα τα βράδια που δεν μπορούμε να κοιμηθούμε και μας ταλαιπωρούν. Τελικά αν δεν ζήσεις τον φόβο σου, δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι είναι απλά ένα φάντασμα που φεύγει το πρωί”.

Κατόπιν, όσον αφορά στις σχέση που έχουν σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, ανέφερε: “Σε διάφορες σχέσεις έχουμε διάφορες φάσεις, οπότε και αυτή η σχέση έχει τις ιδιομορφίες της και περνά τις δικές της φάσεις”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  


 

Tags βαρβαρα πετροπουλου, βαρβαρα λιλληκα, διασημοι, γιωργος λιλληκας, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9256 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5262 s // Total time: 2.4517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X