Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που τα πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Ταύρος

Έχετε πάθει εμμονή με την δουλειά σας και δεν σας αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο άλλες δραστηριότητες. Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ανανεώσει. Η οικογένεια σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, μια και τα παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό…

Δίδυμοι

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Καρκίνος

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Λέων

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στην λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζετε. Θα βρείτε κατανόηση και στήριξη σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε ένα άτομο που δεν φανταζόσασταν ποτέ… Με χαρούμενες παρέες και με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε ένα ήρεμο βράδυ! Πάρτε αποστάσεις από την καθημερινότητα σας για να μπορέσετε να δείτε καθαρά την συνολική εικόνα.

Παρθένος

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Ζυγός

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Σκορπιός

Καλό θα ήταν να έχετε σήμερα το νου σας σε κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην εμπιστεύεστε επίσης άτομα που δεν γνωρίζετε καλά! Η σωματική δραστηριότητα, τα αθλήματα και τα παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα σας, γιατί θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε. Και εάν ο καιρός το επιτρέπει, κάντε μια πορεία στη φύση.

Τοξότης

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας, βρείτε τρόπους να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα ή πιο αποδοτική. Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν προχωράει, συζητήστε το με τον σύντροφό σας. Ο εθισμός ωστόσο είναι το θέμα της μέρας για σας. Μείνετε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να είναι εθιστικό, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα σε βάθος χρόνου.

Αιγόκερως

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

Υδροχόος

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Ιχθείς

Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5681 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3313 s // Total time: 2.8995 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X