Συγκινεί ο Έλληνας ηθοποιός που έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό: "Μας τον έφεραν σε ένα σφραγισμένο φέρετρο με σελοφάν"


Συγκινεί ο Έλληνας ηθοποιός που έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό: "Μας τον έφεραν σε ένα σφραγισμένο φέρετρο με σελοφάν"

Η εξομολόγηση για την πρόσφατη απώλειά του  

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας συγκίνησε όλους πριν μερικά 24ωρα με την ανάρτηση του ότι "έφυγε" ο πατέρας του από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό. Σε συνέντευξη στο tlifegr συγκίνησε όλους με την περιγραφή για τον χαμό του πατέρα του. 

Πώς έμαθε για τον πατέρα του και τον κορωνοϊό

Στην αρχή ο πατέρας μου είχε λίγο πυρετό και νομίζαμε ότι είχε ουρολοίμωξη γιατί δεν είχαμε κάποιο στον περιβάλλον με covid και δεν πιστέψαμε ότι είναι κορονοϊός. Αλλά όταν αυτό συνέχισε, αποφασίσαμε να τον πάμε στο νοσοκομείο, εκείνος δεν ήθελε. Τελικά τον πήγαμε στο νοσοκομείο, του έκαναν τεστ covid, βγήκε θετικό και τον πήγαν στο θάλαμο covid. Του πήγε ένα μαξιλάρι η αδελφή μου και μετά δεν τον ξαναείδαμε ποτέ. “Μας τον έφεραν σε ένα σφραγισμένο φέρετρο με σελοφάν”

Τρεις ώρες πριν φύγει του είπα: “Κράτα μπαμπά όσο μπορείς αλλά δεν τα κατάφερε” λέει ο Κώστας για την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του.

Το παράπονό μου είναι που δεν τον πήρα 9 μήνες μια αγκαλιά για να τον προστατεύσω και τελικά κόλλησε. Προσπαθήσαμε προσπαθήσαμε, προσέξαμε αλλά τελικά, κόλλησε κορωνοϊό. Μάλλον από κάποιο ασυμπτωματικό… δεν ξέρω”…

Το μήνυμά του για τους αρνητές και αυτούς που πιστεύουν ότι αν είναι κάποιος ηλικιωμένος 

Πρέπει να προστατέψουμε τους μεγάλους ανθρώπους, φεύγει μια γενιά ανθρώπων… είναι σαν να πέφτει καθημερινά ένα αεροπλάνο με 100 ανθρώπους και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα. Κι αυτοί που δεν προσέχουν πρέπει να δείξουν πλέον μια υπεύθυνη στάση. Το οφείλουμε σε αυτούς που μας μεγάλωσαν”, λέει ο Κώστας φορτισμένος.

Και ξεσπά: “Κάποιος έπρεπε να  διδάξει συνείδηση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει πιο ναζιστική άποψη από αυτή που εκφράζουν οι αρνητές ότι “δεν πειράζει μεγάλοι άνθρωποι είναι”!  Πεθαίνουν… και θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς. Οι άνθρωποι με κορωνοϊό φεύγουν σε συνθήκες απόλυτης μοναξιάς”.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας, Κώστας Κρομμύδας
 

Tags κωστας κρομμυδας, πατερας, θανατος, κορωνοιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4599 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3716 s // Total time: 2.8314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X