Υβόννη Μπόσνιακ: Αποκάλυψε πως μιλάνε στο σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο όταν δεν θέλουν να τους καταλαβαίνει η κόρη τους [βίντεο]


Υβόννη Μπόσνιακ: Αποκάλυψε πως μιλάνε στο σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο όταν δεν θέλουν να τους καταλαβαίνει η κόρη τους [βίντεο]

Η ιδιαίτερη λεπτομέρεια της προσωπικής τους ζωής.

Σε προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής που εμφανίζεται “Style me up” την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου προχώρησε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η γνωστή σχεδιάστρια αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε, και αφορούν την οικογένεια της, σε μια χαλαρή κουβέντα που είχε με την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε ακόμα: Υβόννη Μπόσνιακ: Είδαμε την κόρη της να κάνει ιππασία και τη λατρέψαμε [εικόνα]

Χαρακτηριστικά σχολίασε πως γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά, ωστόσο, σε μέτριο επίπεδο μιλάει την γαλλική και κροατική γλώσσα, μιας και η μητέρα της είναι από την Γαλλία και ο πατέρας της από Κροατία, με την ίδια να γεννιέται στην Γερμανία.

Μάλιστα πρόσθεσε πως αφού και ο Αντώνης Ρέμος μιλάει γερμανικά, όταν βρίσκονται στο σπίτι και δεν θέλουν να τους καταλαβαίνει η μικρή Ελένη, μιλάνε μεταξύ τους στα γερμανικά. Δείτε πιο κάτω το βίντεο: 

Tags gossip, showbiz, celebritis, υβοννη μποσνιακ, αντωνης ρεμος, κόρη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1972 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2452 s // Total time: 3.4424 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X