Περιποίηση στα μαλλιά μας και τις γιορτινές μέρες!


Περιποίηση στα μαλλιά μας και τις γιορτινές μέρες!

Σε περιόδους καραντίνας και μη, τα προϊόντα Syoss χαρίζουν επαγγελματική περιποίηση.

Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από άλλες χρονιές, όμως η περιποίηση και φροντίδα που πρέπει να προσφέρουμε στα μαλλιά μας καθημερινά, εξακολουθούν να είναι πολύτιμες αρετές για την ανάδειξη της εμφάνισης μας.

Σε περιόδους καραντίνας και μη, τα προϊόντα Syoss χαρίζουν επαγγελματική περιποίηση και δίνουν την δυνατότητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε, ακόμα και αν δεν είναι εφικτή η πολυτέλεια των κομμωτηρίων.

Πώς μπορούμε όμως από το σπίτι μας να αποκτήσουμε το επιθυμητό χρώμα μαλλιών; Πιο κάτω τα προϊόντα Syoss προτείνουν τρία μοναδικά tips για την ανάδειξη του χρώματος που μας αντιπροσωπεύει.

  • Ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες

Κατά την διαδικασία βαφής χρειάζεται να ακολουθούμε αυστηρά τα απαιτούμενα βήματα που αναγράφονται στις οδηγίες. Πρέπει λοιπόν να είμαστε αρκετά προσεκτικές με τις αναλογίες και να αφήνουμε την βαφή στα μαλλιά μας την σωστή διάρκεια που απαιτείται πριν λουστούμε.

  • Διαθέτουμε τον σωστό εξοπλισμό

Είμαστε σίγουρες ότι πριν την διαδικασία βαφής έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός που χρειαζόμαστε είναι: γάντια μιας χρήσης, πινέλο και μπολ για την ανάμειξη της βαφής, χτένα με μυτερή άκρη για να μπορούμε να χωρίζουμε τις ρίζες των μαλλιών μας και κοκαλάκια για να κρατάνε τα μαλλιά.

  • Κάνουμε την σωστή επιλογή βαφής

Ανακαλύψτε τις βαφές Syoss Oleo Intense, εμπλουτισμένες με τεχνολογία Double-Oil Booster για εξαιρετική ένταση χρώματος και περισσότερη περιποίηση. Οι βαφές Syoss Oleo Intense χαρίζουν στα μαλλιά πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας και επαγγελματική κάλυψη των λευκών. Η μοναδική της φόρμουλα δεν περιέχει αμμωνία ενώ ταυτόχρονα περιέχει πλούσια και θρεπτικά έλαια για διάρκεια μέχρι και 6 εβδομάδες.

Το Syoss η επιτυχημένη μάρκα λιανικής στον τομέα των καλλυντικών μαλλιών με επαγγελματικά προϊόντα που αναπτύσσονται και ελέγχονται από κομμωτές, χαρίζουν πλούσια χρώματα στα μαλλιά έχοντας μια μακρόχρονη και ζωντανή χρωματική απόδοση ακόμα και από το σπίτι, σαν να βγήκαμε μόλις από το κομμωτήριο!

Tags μαλλιά, Ομορφια, hair, beauty, Syoss, henkel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1771 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3749 s // Total time: 2.5520 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X