8 σημεία που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να γίνεις vegan


8 σημεία που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να γίνεις vegan

Αν πήρες την απόφαση να ακολουθήσεις vegan διατροφή, μάθε όλα τα πλεονεκτήματα που θα σου προσφέρει.

Οι άνθρωποι που χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους vegan είναι αυτοί που εξαλείφουν από τη διατροφή τους όλα τα ζωικά προϊόντα, ακόμα και τα γαλακτοκομικά. Αν πήρες, λοιπόν, την μεγάλη αυτή απόφαση πριν ξεκινήσεις διάβασε προσεχτικά τα 8 πιο κάτω σημεία που εμείς προσωπικά βρήκαμε ενδιαφέρον πριν το επόμενο βήμα…

#1. Ξεκαθάρισε στο μυαλό σου τι είναι αυτό που σε ώθησε να γίνεις vegan! Οι περισσότεροι άνθρωποι βγάζουν το κρέας από τη ζωή τους για το καλό της υγείας τους αλλά και για ηθικό.  

#2. Η μεγάλη τάση στην Αμερική είναι οι λεγόμενοι cheagans. Με τον όρο αυτό χαρακτηρίζουμε τους ανθρώπους που ακολουθούν vegan διατροφή κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, προσθέτοντας λίγο τυρί και κοτόπουλο, δηλαδή βρίσκονται ένα στάδιο πριν την καθαρά vegan διατροφή.

#3. Αν τελικά γίνεις vegan και αυτό σου αρέσει τόσο πολύ, δεν χρειάζεται να επηρεάσεις κάποιον άλλο για να αποκτήσει την δικιά σου ιδεολογία. Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει μόνος του τι είναι καλό και τι όχι για την υγεία του.

#4. Ο καθένας ακολουθεί τα πιστεύω του και το θέμα αυτό έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενός μας. Για παράδειγμα κάποιος ανυπομονεί για το χριστουγεννιάτικο αρνί στο τραπέζι και κάποιος άλλος όχι.

#5. Πέρα από τις νόστιμες συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις μόνη στο σπίτι, πλέον σε όποιον εστιατόριο κι αν πας υπάρχουν πολλές vegan επιλογές, ακόμη και σε παραδοσιακές ταβέρνες.

#6. Και μιας και μιλάμε για vegan επιλογές, οι τηγανητές πατάτες που αρέσουν σε πολλούς είναι μια vegan επιλογή.

#7. Οι vegans δεν έχουν βάλει κάποιο στοίχημα για να δουν μέχρι πότε θα αντέξουν ή σε ποιον πειρασμό θα λυγίσουν.

#8. Ταχίνι, ξηροί καρποί, ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι, όσπρια, λαχανικά και φρούτα είναι οι σύμμαχοι μιας καλής vegan διατροφής. Παράλληλα, στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις συνταγές για vegan γλυκά με υλικά που θα βρεις σε βιολογικά καταστήματα ή και στο super market.

Tags VEGAN, Διατροφή, υγεια, health, χορτοφαγος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0679 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4257 s // Total time: 2.4937 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X