Γυμνάσου σωστά και δες το σώμα σου να αλλάζει στο Domination Gym!


Γυμνάσου σωστά και δες το σώμα σου να αλλάζει στο Domination Gym!

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε

Αν δεν έχεις ακούσει για το "Domination Gym" τότε… έχεις χάσει επεισόδια! Κι αυτό γιατί, τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει το "fitnesshotspot" της πρωτεύουσας και η καλή του φήμη ξεπερνά τα όρια της Αγλαντζιάς. Το πιο σημαντικό; Οι… "συστάσεις" γίνονται από στόμα σε στόμα, από τους ίδιους τους γυμναζόμενους στο "DominationGym". Αποτέλεσμα τόσο του υψηλού επίπεδου των υπηρεσιών του όσο και των πολλαπλών επιλογών εκγύμνασης που παρέχει.

Είναι ουσιαστικά ένα κέντρο φυσικής κατάστασης που στόχο έχει την βελτίωση των σωματικών δυνατοτήτων και ικανοτήτων σου, την ψυχική ευεξία του καθενός μας. Το πετυχαίνειδημιουργώνταςεξατομικευμένες εμπειρίες εκγύμνασης, βάσει των προσωπικών αναγκών του κάθενός. "Μόνο έτσι θα δεις το σώμα σου να αλλάζει, θα υπερπηδήσεις κινησιολογικά και ψυχολογικά εμπόδια και εν τέλει, θα αντιμετωπίσεις τις αυξανόμενες προκλήσεις της καθημερινότητας", αναφέρει ο δημιουργός του, ο Μάριος Στυλιανού. Ένας επαγγελματίας coach, με ολοκληρωμένη 360 προσέγγιση, πτυχιούχος του διεθνώς αναγνωρισμένου πανεπιστήμιου του Lancashire Αγγλίας, στον τομέα τουSport and Exercise Science.

Αυτόν τον μήνα, το "Domination" κάνει άλλο ένα βήμα μπροστά, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την γκάμα των υπηρεσιών του. Πώς; Με την ένταξη στην ομάδα του έμπειρων και εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτών, διατροφολόγων, διαιτολόγων και μασέρ, που δίνουν την δυνατότητα σε κάθε μέλος να απολαμβάνει πρόσθετες, premiumυπηρεσίες και ολοκληρωμένες συμβουλές γύρω από τη σωματική αλλά και ψυχική, υγεία και ευεξία.

Κάνοντας εγγραφή και μπαίνοντας στην Domination "κοινότητα" γίνεσαι αυτομάτως συνδρομητής και στο Domination App! Mια πλήρης εφαρμογή μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου, να κλείσεις εκ των προτέρων τις ώρες που επιθυμείς να γυμναστείς, να δεις καθημερινά τα προσφερόμενα ομαδικά μαθήματα ενώ σου παρέχει πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σου αλλά και τη δυνατότητα να καταγράφεις και να "αποθηκεύεις" την πρόοδο σου!

Κάνε DOMINATE τους στόχους σου και δες το σώμα σου να αλλάζει και την αυτοπεποίθηση σου να… εκτοξεύεται!

Domination Gym
97892399, Λεωφόρος Αγλαντζιάς 83, 2112 Λευκωσία.
Ανοικτό από Δευτέρα έως Σάββατο.

Tags domination gym, Αγλαντζιά, τηλεφωνο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3444 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3424 s // Total time: 2.6868 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X