Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, παρουσιάζει το καινοτόμο, πρωτοποριακό γευστικό φρέσκο γάλα plus + vitamins!


Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, παρουσιάζει το καινοτόμο, πρωτοποριακό γευστικό φρέσκο γάλα plus + vitamins!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συνεπής στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων,  παρουσιάζει στην αγορά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που συνδυάζουν την αυθεντικότητα των γεύσεων με την  υψηλή διατροφική αξία, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την προστασία της.

Στις  26 Νοεμβρίου, η εταιρεία λανσάρει στην αγορά το "Χαραλαμπίδης Κρίστης γάλα plus + vitamins".

Ένα πραγματικά πρωτοποριακό γάλα που διατηρεί τη μοναδική γευστική παράδοση, ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνες και Ιχνοστοιχεία αλλά και Πρωτεΐνη. Συγκεκριμένα, περιέχει  Βιταμίνη D και το Σελήνιο, τα οποία είναι απαραίτητα στον οργανισμό και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος*, Φολικό οξύ,  που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12 που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος**, Μαγνήσιο και το Ασβέστιο που συμβάλλουν στη διατήρηση των οστών και στην καλή λειτουργία των μυών***  και Πρωτεΐνη που συμβάλλει στη διατήρησητηςμυϊκής μάζας.

Το νέο Χαραλαμπίδης Κρίστης γάλα plus + vitamins αποτελεί έτσι ένα εξαιρετικά δυναμικό προϊόν, το οποίο προσφέρει πολλαπλά λειτουργικά οφέλη στον οργανισμό και  ενισχύει την καθημερινή ισορροπημένη διατροφή

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης θα συνεχίσει να εφοδιάζει την κυπριακή αγορά με προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προκλήσεις της εποχής μας και ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών για  υγιεινή διατροφή, διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα στην απόλαυση.

*H Βιταμίνη D και το Σελήνιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργίατoυ ανοσοποιητικού συστήματος .

**Η Βιταμίνη Β6 και η Βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.                  

*** Το ασβέστιο και το μαγνήσιο  συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωή.

#PlusVitamins #ToGalaMas #HealthStories #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas #myMilk

Tags χαραλαμπιδης κριστης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1368 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3563 s // Total time: 2.4931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X