Κατερίνα Λένη: "Οι άντρες με φοβούνται επειδή δεν είμαι Barbie" [βίντεο] 


Κατερίνα Λένη: "Οι άντρες με φοβούνται επειδή δεν είμαι Barbie" [βίντεο] 

Τι είπε για την προσωπική της ζωή η πρώην συμμετέχουσα στο “Master Chef”   

Η Κατερίνα Λένη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό και έκανε αίσθηση μέσα από τη συμμετοχή της στο “Master Chef” φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η πρώην συμμετέχουσα του μαγειρικού ριάλιτι μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τους πρώην συμπαίκτες της αλλά και για την προσωπική της ζωή.
“Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια. Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες. Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω”, είπε η Κατερίνα Λένη.

Κατόπιν, μιλώντας για τα προσωπικά της, ανέφερε: “Δεν ξέρω αν λατρεύτηκα από τους άντρες, αλλά πιστεύω πως σίγουρα με φοβούνται. Οι φίλοι μου μου λένε 'λίγο να γλυκάνεις, να ηρεμήσεις'... Γιατί να γλυκάνω; Να γίνω μια Barbie για να έχω ένα άνδρα δίπλα μου; Δεν θέλω. Ποτέ να μην έχω. Δεν είμαι αυτό…” Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags κατερινα λενη, γρηγορης αρναουτογλου, διασημοι, master Chef, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3655 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2558 s // Total time: 3.6213 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X