George Clooney: Η συγκλονιστική του περιγραφή για το σοβαρό ατύχημα που είχε


George Clooney: Η συγκλονιστική του περιγραφή για το σοβαρό ατύχημα που είχε

Η στιγμή που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ προκαλώντας του ανάμεικτα συναισθήματα.

Άκρως ειλικρινής και αποκαλυπτικός ήταν ο George Clooney σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “GQ” μετά την ανακήρυξη του ως “Icon of the Year”.

Ο χολιγουντιανός αστέρας, εξομολογήθηκε ένα συγκλονιστικό ατύχημα που είχε πριν από δυο χρόνια στην Ιταλία, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, εξιστορώντας με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό.

Μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο γεγονός πως ο κόσμος που μαζεύτηκε γύρω του έβγαλε τα τηλέφωνα του και έβγαζε βιντεο, τονίζοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που αυτό που εκείνος πίστευε ότι είναι οι τελευταίες του στιγμές, για όλους τους υπόλοιπους ήταν ένα κομμάτι ψυχαγωγίας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα ακόλουθα: "Έστριψε κυριολεκτικά μπροστά μου", λέει ο 59χρονος βραβευμένος ηθοποιός για το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα, "Εκτοξεύτηκα. Αλλά προσγειώθηκα με τα χέρια και τα γόνατα. Αν το έκανες 100 φορές, ίσως μια να προσγειωνόσουν έτσι, και σε οποιαδήποτε άλλη εκδοχή, είσαι νεκρός. Λιποθύμησα[...] Όταν έπεσα στο έδαφος, το στόμα μου νόμιζα πως είχαν σπάσει όλα τα δόντια μου. Αλλά ήταν γυαλιά από το παρμπρίζ [...] Ήμουν στο έδαφος. Ούρλιαζα κυριολεκτικά. Όντως ούρλιαζα. Και ο Γκραντ επέστρεψε, και φώναζε σε όλους να καλέσουν ασθενοφόρο, και θυμάμαι να βγαίνουν όλοι από τα αυτοκίνητά τους, σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, και όλος αυτός ο κόσμος ήρθε και στάθηκε από πάνω μου και απλώς έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να τραβούν βίντεο, Είναι αστείο. Δεν είμαι κυνικός τύπος και πραγματικά πιστεύω ότι στη ζωή μου προσπαθώ να βρίσκω το καλό στα πάντα. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που αυτό που εγώ πίστευα ότι είναι οι τελευταίες μου στιγμές, για όλους τους υπόλοιπους ήταν ένα κομμάτι ψυχαγωγίας". Η εικόνα πιο κάτω είναι από τη σκηνή του ατυχήματος στην Ιταλία:

Tags ατυχημα, gossip, showbiz, celebrities, George Clooney


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4049 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2450 s // Total time: 2.6498 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X