Στόλισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγο νωρίτερα για φέτος! [εικόνες & βίντεο]


Στόλισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγο νωρίτερα για φέτος! [εικόνες & βίντεο]

38 ημέρες για τα Χριστούγεννα!  

Νομίζω ότι έχουμε όλοι καταλάβει ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Οι εορτασμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, στον “αέρα” βρίσκεται σε όλη την Ευρώπη η λειτουργία των χριστουγεννιάτικων αγορών καθώς και η μετακίνηση των πολιτών την εορταστική περίοδο. 

Παρόλα αυτά εμείς θελήσαμε να φέρουμε το κλίμα των Χριστουγέννων στο σπίτι μας νωρίτερα φέτος μιας που όλοι έχουμε ανάγκη από μία νότα αισιοδοξίας. Έτσι άρχισα να φτιάχνω το δέντρο, εντάξει με βοήθησε λίγο και ο Πέτρος στο στήσιμο, ενώ οι υπόλοιποι έλειπαν από το σπίτι και στην επιστροφή τους αντίκρισαν αυτό.

Με το που επέστρεψε η μαμά και η ξαδέρφη μου, αμέσως ήρθαν να με βοηθήσουν, βασικά δεν είχαν άλλη επιλογή επειδή ήξεραν ότι ήταν μία ώρα δύσκολη! Η ώρα που τοποθετείς τα λαμπάκια στο δέντρο! Όσες φορές και να τα έχω τοποθετήσει πάντα κάτι πάει λάθος, μπερδεύονται και άντε πάλι από την αρχή. Ευτυχώς με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε με τη μία και δεν χρειάστηκε να γίνει όλη αυτή η διαδικασία ξανά από την αρχή.

Με χριστουγεννιάτικη μουσική, χαρούμενη διάθεση και αισιοδοξία αψήφησα το χάος που επικρατούσε στο σπίτι από όλα τα κουτιά, τα οποία ήταν γεμάτα με στολίδια και άρχισα να το στολίζω.

Βασικά δεν ήξερα από που να αρχίσω, είχα και την Μπουμπού να πηγαινοέρχεται και να αναρωτιέται τι γίνεται, αλλά βρήκα την άκρη. Σχετικό είναι αυτό καθώς έσπασα το αγαπημένο στολίδι της μαμάς, το οποίο είχε φέρει από την Αγγλία.  Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω τη φάτσα μου εκείνη τη στιγμή και να αποτυπώσω όλα αυτά που ένιωσα! Ουπς! 

Μετά από αρκετή ώρα, λοιπόν, αλλά και με τη βοήθεια της μαμάς, δεν άντεξε και ήρθε φυσικά, καταφέραμε να τελειώσουμε τον στολισμό και ιδού το αποτέλεσμα.  

Υ.Γ. Φρόντισε περισσότερο φέτος να μη χαθεί η μαγεία των Χριστουγέννων. 

Love, 

K. xx
 

Tags δέντρο, χριστουγεννα, χριστουγεννιατικο δεντρο, στολίδια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6966 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3353 s // Total time: 2.0319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X