Ζευγάρι της κυπριακής showbiz: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού και η οργή για το Νοσοκομείο Λάρνακας


Ζευγάρι της κυπριακής showbiz: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού και η οργή για το Νοσοκομείο Λάρνακας

\"Κανένα μέτρο προστασίας. Αγγίξαμε παντού. Είχε συμπτώματα και δεν του έκαναν τεστ\"

Μια καταγγελία που προβληματίζει έκανε το βράδυ της Τετάρτης, 11 Νοεμβρίου, η Κύπρια τραγουδίστρια Δανάη Παναγιώτου, όταν επισκέφθηκε το νοσοκομείο Λάρνακας μαζί με τον σύντροφο της Παναγιώτη Θεόφιλο που αποδείχθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Το ζευγάρι πήγε εκεί ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού και η αντιμετώπιση που είχαν εγείρει ερωτηματικά. Δείτε πιο κάτω πως περιέγραψαν το περιστατικό:

“Γενικό νοσοκομείο Λάρνακας... 10 Νοεμβρίου 22:00

Πάμε με τον σύντροφο μου στα επείγοντα γιατί έβγαλε σε όλο του το σώμα εξανθήματα τα οποία μας συμβούλεψε τηλεφωνικώς ο προσωπικός μας ιατρός ότι είναι από κάποια λοίμωξη και πρέπει να το δούμε άμεσα στο γενικό νοσοκομείο. Εντωμεταξύ δεν θέλαμε να πάμε γιατί ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες αλλά μας είπε ο γιατρός ότι ακούγεται σοβαρό και πρέπει να πάμε αμέσως στα επείγοντα.

Πάμε στο νοσοκομείο και στην αίθουσα διαλογής τους λέει ο σύντροφος μου : “Εδώ και 5 μέρες έχω πυρετό, έχει φτάσει ο πυρετός μου μέχρι και 39, δεν έχω γεύση , δεν έχω όσφρηση, έχω πονοκέφαλο, κόπωση και τις τελευταίες 2 ώρες βγάζω κάποια εξανθήματα σε όλο μου το σώμα”

Εσύ που το διαβάζεις αυτό τι μπαίνει πρώτα πρώτα στο μυαλό σου; “Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού σωστά;”. Οκ, συνέχισε να διαβάζεις για να δεις αν έχεις την ίδια λογική με τους ιατρούς.

Η ιατρός όμως που τον εξέτασε εστιάστηκε στο γεγονός ότι είχε τα εξανθήματα και πολύ σωστά του έκανε αιματολογικές εξετάσεις για να δει από τι προέρχεται. Του έκανε παράλληλα και μια ένεση κορτιζόνης.

Μείναμε εκεί περίπου 2μιση ώρες για να μας πει ότι δεν δείχνουν κάτι τα αποτελέσματα και πως είναι απλά μια αλλεργία σε κάτι.

Εντωμεταξύ εγώ τους είπα ότι έκανα μόνο μια φορά πυρετό 37.3 περίπου και ήρθα με τον σύντροφο μου στο νοσοκομείο απλά για προληπτικούς λόγους. Αφού το άκουσαν αυτό μου έκαναν τεστ κορωνοϊού αμέσως.

Τους ρωτάω αν θα κάνουν και τεστ κορωνοϊού του συντρόφου μου και μου απαντά: "Δεν χρειάζεται να του κάνουμε γιατί θα φανεί από τα δικά σου αποτελέσματα αν έχει. Δηλαδή, αν έχεις εσύ θα έχει και ο σύντροφος σου. Αν δεν έχεις εσύ δεν θα έχει ούτε αυτός".

Φεύγουμε η ώρα 2 το πρωί περίπου αφού του έδωσαν κορτιζόνη για τα εξανθήματα και πάμε σπίτι. Το πρωί τα εξανθήματα είχαν φτάσει μέχρι και το πρόσωπο του και μας είπε ο προσωπικός ιατρός μας όταν του το είπαμε, ότι η κορτιζόνη ίσως το έκανε χειρότερο και πρώτα από όλα εκτός από τις αιματολογικές έπρεπε να γίνει τεστ κορωνοϊού (ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ) για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο πριν χορηγηθούν οποιαδήποτε φάρμακα.

Το μεσημέρι παίρνω να μάθω για τα αποτελέσματα του τεστ που έκανα και μου είπαν είναι αρνητικά. Άρα με την λογική της ιατρού χθες από την στιγμή που είμαι εγώ αρνητική είναι και ο σύντροφος μου σωστά ;

Πάμε το απόγευμα σε ιδιωτικό χημείο να τους πούμε τι βιώναμε και μας είπαν να κάνει τεστ κορωνοϊού άμεσα γιατί δεν τους ακούγετε για αλλεργία αλλά για κορωνοϊό λόγω του πυρετού που είχε. Κάνει το τεστ, βγαίνει θετικό και μαθαίνουμε ότι ένα από τα πλέον πιθανά συμπτώματα κορωνοϊού είναι τα εξανθήματα στο σώμα .

Εντωμεταξύ στο νοσοκομείο δεν χορηγήθηκαν γάντια ούτε αντισηπτικό στην είσοδο της μονάδας ύποπτων κρουσμάτων και μέχρι να μας εξετάσουν παρόλο που προσπαθήσαμε να είμαστε προσεχτικοί, είχαμε ακουμπήσει τα εξής: χερούλι της πόρτας, καρέκλες στην αίθουσα αναμονής, κρεβάτι εξέτασης, καρέκλα στο δωμάτιο εξέτασης και πολλά αλλά σημεία τα οποία ούτε θυμόμαστε.

Μετά απορούμε πως εξαπλώνετε ο κορωνοϊός.

Και τώρα σας ρωτάω εσάς :

1. Αν παίρναμε την συμβουλή της ιατρού ότι αν εγώ βγω αρνητική σημαίνει είναι αρνητικός και ο σύντροφος μου, πόσα άτομα θα μπορούσαμε να μολύνουμε μέχρι να μαθαίναμε με κάποιο τρόπο ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό;

2. Πως γίνεται να πας στο νοσοκομείο με τόσα συμπτώματα κορωνοϊού και να μην σου κάνουν τεστ αλλά να κάνουν σε εμένα που δεν είχα σχεδόν κανένα σύμπτωμα ;

3. Πως γίνεται να μην τηρούνται κάποια βασικά όπως γάντια και αντισηπτικό στην είσοδο των υπόπτων περιστατικών στο γενικό νοσοκομείο;

4. Πως γίνετε να χορηγείς κορτιζόνη σε εξανθήματα χωρίς να δεις αποτελέσματα αίματος πρώτα και χωρίς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο κορωνοϊού ;

5. Τα ερωτήματα συνεχίζονται και μπορώ να γράφω για ώρες.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Προσοχή, πλένετε χέρια , αποφεύγετε τις συναθροίσεις και όσο μπορείτε αποφεύγεται τα γενικά νοσοκομεία”.

Tags δαναη παναγιωτου, παναγιωτης θεοφιλος, διασημοι, κορωνοιος, showbiz, gossip, celebrtiies, showbuz cy, showbiz κύπρος, νοσοκομειο, καταγγελια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1828 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2633 s // Total time: 3.4461 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X