Αναδόμηση δέρματος και Skin Fitness


Αναδόμηση δέρματος και Skin Fitness

Είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσατε να κάνετε γυμναστική στο δέρμα σας;

H απάντηση είναι ναι, με τα συστήματα αναδόμησης ή τα peelings νέας γενιάς. Το δέρμα ως το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας έχει και αυτό ανάγκη από άσκηση, Personal Skin Training και Personal Skin Coach για να παραμένει ακμαίο, νεανικό και υγιές.

Τελευταία ακούμε για τα peelings νέας γενιάς και αναρωτιόμαστε τι διαφορά έχουν από τα χημικά peelings που ξέραμε ως τώρα και πώς σχετίζονται με το λεγόμενοSkinFitness.

Η Trainer Skin Specialist της pHformula στην Κύπρο, Αναστασία Τσολιά, έρχεται να μας συστήσει τα peelings νέας γενιάς ή αλλιώς το Σύστημα Αναδόμησης που εφαρμόζει η pHformula και απαντά σε έξι ερωτήσεις.

1.Τι σημαίνουν οι όροι Skin Specialist, Skin Fitness, Personal Skin Coach;

Ο όρος ''Skin Specialist'' αποτελεί αποκλειστική έμπνευση της pHformula, ένα Trade Mark, που αποδίδεται στους επαγγελματίες αισθητικούς οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της pHformula. Ο pHformula Skin Specialist είναι ένας Personal Skin Coach, είναι σε θέση να κάνει εύστοχη αξιολόγηση και διάγνωση και στη συνέχεια να σχεδιάσει το πρόγραμμα SkinFitnessπου ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε διαφορετικού δέρματος.

2. Και μέχρι τώρα τι ίσχυε;

Ήδη από την αρχαιότητα, η πιο γνωστή μέθοδος για την ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου, είναι η απολέπιση, τα γνωστά χημικά peelings. Στην αρχαία Αίγυπτο, την Ελλάδα και τη Ρώμη οι γυναίκες έκαναν peeling με ξινόγαλα ή με κρασί. Αργότερα στον 20ο αι. στην Ευρώπη και στην Αμερική εμφανίστηκαν ειδικά σαλόνια ομορφιάς με “μυστικές συνταγές” για χημικό peeling και πλέον σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες brand με διάφορες συνθέσεις και  συγκεντρώσεις σε οξέα φρούτων που υπόσχονται ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου. Η pΗformula, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής, δημιούργησε τα peelings νέας γενιάς, που βασίζονται στην τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και εφαρμόζει την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος.

3. Τι είναι το σύστημα αναδόμησης;

Το Σύστημα Αναδόμησης λειτουργεί εντελώς διαφορετικά: "ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πώς γίνεται να … "εκπαιδεύσουμε" το δέρμα μας; Σημαντικός λόγος για να συνεχίσουμε τις ερωτήσεις μας.

4. Ποια η διαφορά των χημικών peelings από τα peelings νέας γενιάς;

Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι τελείως διαφορετικός από τα χημικά peelings. Τα χημικά peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος, προκαλούν δυσχρωμίες και έχουν μεγάλο χρόνο αποκατάστασης. Η ελεγχόμενη αναδόμηση ενεργοποιεί την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων,χωρίς τραυματισμό και ερεθισμό, διεγείρειτονπολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου και το σχηματισμόυαλουρονικού οξέος. Επανεκπαιδεύει το δέρμα να αναπλάθεται από μόνο του, το "γυμνάζει". ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ Συνεχίζοντας τη θεραπεία στο σπίτι με τα προϊόντα της ίδιας φιλοσοφίας, επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

5. Από ποια ηλικία μπορούμε να κάνουμε θεραπείες αναδόμησης;

Χρόνο με το χρόνο, η ικανότητα αναγέννησης του δέρματος μειώνεται.Η έναρξη αυτών των θεραπειών ξεκινάει από την ηλικία των 28 ετών, εκτός εάν υπάρξει νωρίτερα πρόβλημα, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, π.χ. ακμή. Γίνονται περίπου έξι θεραπείες, με μεσοδιάστημα 2-3 εβδομάδων. Αν ακολουθήσετε συστηματικά το πρόγραμμα, και με τα αντίστοιχα προϊόντα καθημερινής φροντίδας, το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό. Έτσι, μετά την πάροδο 2-3 χρόνων, η εμφάνιση του δέρματος ανήκει στην προηγούμενη δεκαετία, διότι έχουμε επιβράδυνση της διαδικασίας της φυσιολογικής γήρανσης.

6. Ποια εποχή ενδείκνυται για θεραπείες Αναδόμησης;

Η pHformula πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα, εφαρμόζοντας θεραπείες αναδόμησης όλη τη διάρκεια του έτους ακόμα και το καλοκαίρι. Διαφορετικές θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν σε έναπρόγραμμα θεραπείας όπου η ισχύς και το βάθος της θεραπείαςελέγχεται από τον θεραπευτή, με βάση την τεχνική εφαρμογής, τις ανάγκες του δέρματος και την εποχή.  Η περίοδος που δεν έχουμε μεγάλη ηλιοφάνεια, δηλαδή από αρχές Νοεμβρίου έως τέλος Απριλίου, ενδείκνυται για πιο σύνθετες και εντατικές θεραπείες.

Βρείτε τον πιο κοντινό σας pHformula Skin Specialist και ξεκινήστε το δικό σας μοναδικό Skin Fitness. Το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί και οι γύρω σας θα διαπιστώσουν την αλλαγή και θα ρωτούν να μάθουν τι κάνατε.

 

Tags phformula Skin Specialists, phformulacyprus, pHformula, ResultMed, Trainer Skin Specialist, Personal Skin Coach, skin fitness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3039 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3381 s // Total time: 2.6420 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X