Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Μελίνας που την προβλημάτισε [βίντεο]


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Μελίνας που την προβλημάτισε [βίντεο]

Ο λόγος που ψήλωσε η πίεση της παρουσιάστριας.

Άλλο ένα οικογενειακό περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της μοιράστηκε με το πάνελ της εκπομπής της αλλά και με τους τηλεθεατές της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους το απόγευμα της Τρίτης, 10 Νοεμβρίου.

Η παρουσιάστρια με αφορμή θέμα που συζητούσανε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, αποκάλυψε την παράξενη και αλλοπρόσαλλη όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά της κόρης της, Μελίνας, που παρατήρησε μετά από βιντεάκια που έβλεπε στο youtube από μια μικρή influencer και την επηρέασαν.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η προκλητική κοπέλα που προσπάθησε να φλερτάρει τον σύζυγο της ενώ ήταν παρούσα! [βίντεο]

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα πιο κάτω: “Η Nastya ήταν ο λόγος που της έκοψα τελείως όμως τα βιντεάκια[…] Όταν ξεκινήσαμε τη Νastya τα κόψαμε όλα, είχε αλλάξει συμπεριφορά, έβλεπα μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, κάποια πράγματα που έλεγα μα που τα είδε και τα έκανε όλα αυτά.[…] Εγώ την βλέπω και ψηλώνει η πίεση μου με αυτά που κάνει. Είναι με τον παπά της και ότι πελλάρα φανταστείς την κάνει, και την βλέπει και γελά[…]”.Δείτε πιο κάτω όσα είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους:

Tags gossip, showbiz, celebrities, χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, κόρη, μελινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0877 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3680 s // Total time: 2.4557 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X