Πρωτευουσιάνα για λίγο η Μπουμπού!


Πρωτευουσιάνα για λίγο η Μπουμπού!

Τη φιλοξενούμε για πρώτη φορά στο διαμέρισμά μας!

Εάν έχεις κατοικίδιο σίγουρα θα ξέρεις ότι δεν του αρέσουν και πολύ οι μεγάλες αλλαγές, κυρίως όταν η αλλαγή αφορά μετακόμιση σπιτιού, άρα αλλαγή στο περιβάλλον τους. Είτε από περιέργεια είτε επειδή απλά έχουν συνηθίσει στη ρουτίνα τους, αγχώνονται με κάθε νέα αλλαγή και αυτό ίσως τους προκαλέσει νευρικότητα όταν καταλάβουν ότι κάτι γίνεται. Το ίδιο συνέβη και με τη Μπουμπού, η οποία μόλις αντιλήφθηκε ότι συμμαζεύουμε τα πράγματα της την έπιασε μία ταραχή. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και γιατί το κάνουμε αυτό και "κρύφτηκε" κάτω από το τραπέζι της κουζίνας, εκεί είναι η κρυψώνα της. Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα λίγο αλλά προσπάθησα να είμαι cool και να μην της μεταφέρω το άγχος μου.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και άρχισε να τρέμει και να κοιτάει γύρω γύρω μήπως καταλάβει που την πάμε. Στη Λευκωσία τη φέραμε για να μείνει μαζί μας για μία εβδομάδα, μιας που εργάζομαι από το σπίτι.  Καθ’ όλη την διαδρομή προσπαθούσε να βολευτεί και να καταλάβει τι της συμβαίνει. Εκεί αγχώθηκα λίγο περισσότερο και σκέφτηκα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να μην μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία αλλά αφού μπήκαμε στον χορό θα χορέψουμε!

Φτάνοντας στο σπίτι, ανέβηκα πρώτη για να τακτοποιήσω τα πράγματα της για να τα βρει και να νιώσει ότι κάτι δικό της είναι εδώ και την περιμένει. Μπαίνει δειλά δειλά στο σπίτι και αρχίζει να μυρίζεται την κάθε γωνιά του, κάνει την λεγόμενη αναγνώριση! Στην αρχή συμπεριφερόταν πολύ περίεργα, σαν χαμένη, αλλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα άρχισε να λύνεται και να νιώθει άνετα. Εκεί ήταν που χαλάρωσα και εγώ. Έπαιξε με το αγαπημένο της παιχνίδι το οποίο δεν αποχωρίζεται, και φυσικά το πήραμε μαζί μας, βγήκε στο μπαλκόνι και βρήκε την αγαπημένη της γωνιά. Θες να μάθεις ποια είναι αυτή; Δες τις φωτογραφίες πιο κάτω και θα καταλάβεις.

Ναι σωστά κατάλαβες, οι παντόφλες του Πέτρου είναι το αγαπημένο της σημείο και εκεί θέλει να κοιμάται.

Υ.Γ. Η αγάπη που σου προσφέρει το κατοικίδιο σου είναι άνευ ορίων, χωρίς ανταλλάγματα, δίχως όρους και περιορισμούς. Αγάπησε το όπως του αξίζει.

Love,
K. xx

Tags μπουμπου, σκυλακι, σκύλος, ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ, blog, bogger, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4250 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3207 s // Total time: 2.7457 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X