Το εορταστικό ταξίδι του Lidl Vantastic συνεχίζεται!


Το εορταστικό ταξίδι του Lidl Vantastic συνεχίζεται!

Διαβάστε αναλυτικά

Η γκάμα των προϊόντων LIDL πλέον δεν βρίσκεται μόνο μέσα στα καταστήματα της εταιρείας αλλά ταξιδεύει στους δρόμους όλης της Κύπρου με το "Lidl Vantastic", το οποίο δημιουργήθηκε για να συναναστρέφεται, να σκορπά καλή διάθεση και να κερνά νοστιμιές από τις υπεραγορές Lidl.   

Το Lidl Vantastic ξεκίνησε το ταξίδι του από τα μέσα Σεπτεμβρίου, γεμάτο με νόστιμα γλυκά και έχει ήδη πραγματοποιήσει τις απολαυστικές του στάσεις σε πολλά σημεία της Κύπρου, για να  κεράσει φίλους, πελάτες και συνεργάτες! Αφορμή για αυτό το ταξίδι, αποτελεί η συμπλήρωση 10 χρόνων από το άνοιγμα των πρώτων καταστημάτων Lidl στην Κύπρο.  

"Το Lidl Vantastic αποτελεί για εμάς ένα μέσο που μας βοηθά να είμαστε μαζί με τους καταναλωτές μας σε ξεχωριστές στιγμές.  Μαςδίνειτη δυνατότηταναμπορούμε ναπροσφέρουμε τα προϊόντα μας σε κάθε ανοικτή, σημαντική διοργάνωση και γιορτή... και παρόλο που η ο κορωνοϊός έχει περιορίσει όλες μας τις δραστηριότητες και για το κοινό καλό οφείλουμε να κρατάμε τις ενδεδειγμένες αποστάσεις, αυτό τοταξίδι πραγματοποιείται  λαμβάνοντας όλατα μέτρα, δείχνονταςτηνεκτίμησημαςστουςσυνεργάτες και τους πελάτες μας!", αναφέρει  η Φωτεινή Παλληκαρίδου, PublicRelationsManager της Lidl Κύπρου.

Αν τύχει να βρεθείτε σε ένα από τα 18 κατάστημα Lidl την ημέρα που το επισκέπτεται το “LidlVantastic”, θα το δείτε σταθμευμένο κοντά στην είσοδο του καταστήματος, με τη δραστήρια ομάδα του να προσφέρει μοναδικά cupcake φτιαγμένα αποκλειστικά για την επέτειο της Lidl. Όλη η διαδικασία γίνεται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας.

Tags Lidl, lidl vantastic


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3470 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4182 s // Total time: 2.7652 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X