Μάθαμε τα beauty secrets των διασήμων από τον expert του μακιγιάζ!


Μάθαμε τα beauty secrets των διασήμων από τον expert του μακιγιάζ!

Ο Παντελής Τουτουντζής μιλάει για τη συνεργασία του με κορυφαία ονόματα της ελληνικής showbiz!

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους beauty experts στην Ελλάδα και μετράει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της showbiz, καθώς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από λαμπερές εμφανίσεις που κάποιες φορές συζητιούνται για μέρες, όπως για παράδειγμα την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision για την οποία παραμιλούσε όλη η Ευρώπη.

Εκτός από την πολύχρονη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα, μίλησε στην εκπομπής “Dot” και για τη Δούκισσα Νομικού, αποκαλύπτοντας: “Αυτό που αγάπησα στη Δούκισσα είναι ότι μαζί βρήκαμε μία φόρμουλα για το πρόσωπό της που είναι ο εαυτός της τελείως, με πάρα πολύ λίγα υλικά. Είναι ένα πανέμορφο πλάσμα. Αυτό κάναμε και στον γάμο της [...] Το δούλεψα μόνο με λίγο concealer, με μία σκιά, άντε δύο για να υπάρχει διαφορετική υφή, βουρτσισμένα τέλεια φρύδια, λίγο creamy ρουζ στα ζυγωματικά, λίγο ενυδάτωση στα χείλη, ούτε καν κραγιόν αν θυμάμαι καλά... ”

Κατόπιν, για την Άννα Βίσση, ανέφερε: “Ροκάρει η Άννα. Παίζει πολύ με υφές. Ακούει. Εμπιστεύεται [...] Έχω κάνει τα πάντα στην Άννα. Το μυαλό της είναι πιο νέο και από μίας 20χρονης κοπέλας”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 

Tags παντελης τουτουντζης, δουκισσα νομικου, Ελένη Φουρέιρα, αννα βισση, διασημοι, Μακιγιαζ, beauty, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4465 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3771 s // Total time: 2.8237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X